Tarz meselesi İlker bey.Benim sevdiğimi siz sevmek zorunda değilsiniz elbette.Türk müziğinin her çeşidini icra eden başta bu sitedeki herkes olmak üzere tüm insanlara sonsuz saygım var benim.Evrensellik olayına gelince işte ona katılamam..Biz millet olarak evrenselliği kabul edeceğiz peki diğer milletler millet olarak neden benim Türk müziğimi evrensel olarak kabul etmiyor neden biz toplum olarak eurovision yarışmasına kendi kültürümüze ait müzik ile katılır iken ingilizce sözler ile sunum yapıyoruz .Lütfen dikkatinizi çekerim eurovision yarışmalarında musikimiz bizim ama dil bizim değil..Ben başkalarına ayak uydururum ama başkaları bana ayak uydurmaz ise işte orada geri adım atarım...Burada siyaset yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama artık bir takım şeylerde dokunuyor.Türkçe sözlerle başarı elde edemiyoruz ingilizce sözler ile katılalım dediğimiz bu yarışmalarda başka milletler evrensellik kuralını bozuyor bence...Neyse benim fikrim benim düşüncem benim sizede başkasına da saygım var.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Polemik olmasın isterim.Kalınız sağlıcakla...