• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

V2-plus güncelleme (Halk Arap)

Cevap: V2-plus güncelleme (Halk Arap)

hıc mıx falan yapılmamıs ham sesmı bu ekektro birde salım ustadım soyle sıkır sıkır bır oryantel yazarmısın v2 plus kıtle cok memnun olurum sımdıden emeklerın ıcın cok tesekkur ederım

evt ses ham işleme yapılmadı. Oryantal ritmine gelince duruma göre...

Üstad ellerine sağlık çok güzel olmuş gene 10 numara... Elektro bağlamanın kerizleri de cuk oturmuş. Sonlara doğru hicaz da girmiş içine.. Teşekkürler...

elinize sağlık ustalar hangi güncellemede olursa hiç farketmez bir tane boll darbukalı tefli bi vahte inşallah :D

ritim yazımında org ile pc arasındaki fark ne bilmediğimden soruyorum. birde pc de nasıl yazılıyo ki. salim abi yardımcı olursan sevinirim. saygılar.

Teşekkür ederiz güzel olmuş ritim , cihazın üzerinde 2-4 Halk ritim var ama başka bir 2-4 halk ritim olsa yani biraz şıkır şıkır değilde daha ağır türküler için yapılırsa seviniriz.

Saygılar

elinize sağlık ustalar hangi güncellemede olursa hiç farketmez bir tane boll darbukalı tefli bi vahte inşallah :D

aynen valla vahdeleri gelişdirsek süper olucak :)
emegine sağlık salim kardeş

pcde yamahaya ritim yazmak için aşağıdaki videoları inceleyebilirsin.

Videolardan dolayı Efkan abimize teşekkür ediyorum.

Kanal von MrEfkan1 - YouTube

Sevgili Salim,
Bu güzel paylaşım için sana, bilgilendirme ve hazırlama için Efkan beye Teşekküler...
Ancak ne varki bu kadar bilgiyide hafızada tutmak zor olsa gerek.:)
Tabi bu işe gönül vermek ben bunu yapacağım, başaracağım demek gerekir.
Gerçekten ritim hazırlamak kolay değilmiş. O sebeple sizlere birkez daha Teşekkür ediyorum. Yamaha klavyeler üzerinde emeğiniz büyük.
Bir ritim üzerinden yorum yapmak kolay, ancak ne varki eleştiriler kırıcı değilde yapıcı olmalı diye düşünüyorum.