• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

v2-plus kayıtları

Cevap: v2-plus kayıtları

şimdi bu ritimler ve sesler or700 pulus da varmı yani.........

hepsi v2plus.. :) başka bişi yok..

:) inanılmaz olmuş olmuş yaaaa hayret bişi emeği geçen hekeze teşekkur ederim ellerine sağlık... yamahacı olucaz hehalde bole giderse fayat cazip ama yaptığı işte büyük olucak......

daha demolara devam edeceğim o kadar çok tanıtılması gereken kısım var ki henüz 50 ye yakın demo hazırladım akşama tekrar atıcam..

özel bi istek olursa onlara da yer veririm yanlız söyliyim baştan halay ve karadeniz tarz kültürüm biraz zayıftır :D

aga 7/8 karadeniz de yap.. Mesela ordayım ordayım akşamları bardayım, sakaryadan aşta gel, ağla yüreğum ağla bende ağlayacağum vs... gibi parçaları yaparsan bomba olur :)

eline sağlık hoca..

v2 plus tartışılmaz çok yenilik var ama şu edizurna v2 compelete hale getirmiş. türkü introlarında olmazsa olmaz bir ses..

kardeşim gercekten bekleyen arkadaşlar için cok başarılı bir çalışmaolmuş emeklerine sağlık tabi pulusu icat eden ve mekleri gecen herkeze saygılar birde 2-4 lerden demo bekliyorum zahmet olmasza kolay gelsin

üstat elene saglık 9/8 deki zurnalı geçişlerine bayıldım cok yumuşak tatlı baglamışsın :)

orhan gencebaydan, vahdeler bekliyoruz :)

abi ellerine sağlık mükemmel olmus. sende ottürmüsün abi klavyeyi :d