• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ve en sonunda AUDYA :)

Cevap: Ve en sonunda AUDYA :)

Merhabalar...

Evet , en sonunda "AUDYA"yı Emre arkadaşımdan teslim aldım.Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.Bugün beni gayet iyi şekilde ağırladı ve cihaz üzerine uzun bir sohbet ettik.Canlı olarak da ilk defa "AUDYA" dinlemiş oldum ; bundan sonrası için Allah kerim :eek:

Tek kelimeyle "muhteşem" bir saund...

Allah herkesin gönlüne göre versin ; selâmlar...

hocam hayırlı olsun,sonunda muradınıza erdiniz :) güle güle kullanın,

Gercekten super bir klavye sahibi oldumuz os updateleri ile dahada iyi olacak insallah
Hayirli ugurlu olsun...

Hayirli ugurlu olsun,çok kalite bi cihaz ve süper real sound,bizleri demolarınızdan mahrum etmeyin,başarılar.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Heyecanınızı anlayabiliyorum, ne mutlu size.

Hayırlı uğurlu olsun sevgili arkadaşım. Şu andaki mutluluğunu anlayabiliyorum. Darısı başımıza. Sevgiyle kal.

Ruhi Abi,
Orkestra kuracak kadar enstrüman var sizde maşaallah.
Darısı olmayanların başına olsun bence :)

Ruhi Abi,
Orkestra kuracak kadar enstrüman var sizde maşaallah.
Darısı olmayanların başına olsun bence :)

Haklısınız :eek:

Bu arada ,siz de klavyenizi yeni almıştınız sanırım ; hayırlı olsun demiş miydim hatırlayamadım ; hayırlı olsun yeni cihazınız.Umarım düşündüğünüz gibi bir potansiyele sahiptir.Demolarınızı bekliyoruz...

İyi geceler...

Haklısınız :eek:

Bu arada ,siz de klavyenizi yeni almıştınız sanırım ; hayırlı olsun demiş miydim hatırlayamadım ; hayırlı olsun yeni cihazınız.Umarım düşündüğünüz gibi bir potansiyele sahiptir.Demolarınızı bekliyoruz...

İyi geceler...

Teşekkür ederim, eksik olmayın. Çok memnunum A2000 den. Her türlü istediğim özelliğe sahip. Evde kullanıyorum.
Demolar konusunda ise; piyasadaki albümlerde dinlersiniz inşaallah eserlerimi :)
Enstrümanist değilim ne yazıkki. Sadece beste çalışmalarım için satın aldım.

Saygılar,

hayirli olsun gule gule kullanirsin insallah,ketron yavas,sessiz ama cok saglam geliyor diger muzisyen arkadaslarimida kismet olur insallah....

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri