XD9 Plus3 set

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar bana acilen plus3 snd dosyaları lazım. Aslında bende var ama bendeki dosyalar bozulmuş Kendi yayınladığım link vardı oda ölmüş. Başka linklerdende bulamadım. Eğer elinizde varsa zahmet olmazsa bana bir link atabilirmisiniz. Düğünler başlamadan yüklemem gerekiyor. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: XD9 Plus3 set

İslam kardeş çok sağol ama konuyu asçtıktan birkaç dakika sonra sorunu çözdüm. Ama bu sefer ilginç olan başka bişey var. Cİhazın 4.üncü oktavının do tuşunda ses çok baskın çıkıyo. Yani orgun sesini birdenbie açmışım gibi oluyo. Snd dosyalarınıda yükledim. Ona güvendim ama yinede düzelmedi anlamadım gitti valla. Hatta daha öncesşnde aynı sorun başka bi tuş üzerinden olmuştu. Sonra tekrar düzeldi kendiliğinden. İşin enteresan tarafı snd dosyalarını yükleyince neden düzelmedi. 3.0A sistemini bile yeniden yükledim hani ayarlar sıfırlanır diye ama yine düzelmedi. Eğer bu konuda bir fikri veya düşüncesi olan arkadaşlar varsa onlarında yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

3.0A versiyonunu yüklemişsen snd dosyaları yerine pcm dosyaları yüklemeyi dene. Eklediğim dosyada pcm dosyaları da mevcut.

Sağol teşekkür ederim. Bi deniyim.

kırık link islamkardeş tazelersen seviniriz..

Bu alana bir cevap yazın...