• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ya arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız

mincinos

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa3x:i4s
pa 80 var yeni aldım daha ancak seti yüklüyorum seslerde kanun yazıyo klarnet sesi çıkıyor cümbüş yazıyor başka bi ses çıkıyor bütün setlerde aynısını yapıyor. yeni bir kart yüklettim onun setini yükledim yine aynı sorun çözülebilecek gibiyse yardım ederseniz ne mutlu ban şimdiden teşekkür ediyorum

Cevap: ya arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız

pa 80 var yeni aldım daha ancak seti yüklüyorum seslerde kanun yazıyo klarnet sesi çıkıyor cümbüş yazıyor başka bi ses çıkıyor bütün setlerde aynısını yapıyor. yeni bir kart yüklettim onun setini yükledim yine aynı sorun çözülebilecek gibiyse yardım ederseniz ne mutlu ban şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşım önce yüklediğin setler kartın setlerimi ona dikkat et nekadar anladığını bilmediğim için kusuruma bakma setleri yüklüyorsan birde yanlızca perform at neyepacak ayrıca sesler sağlam geliyorsa ayarlanmamış ta olabilir seslere isim koymak kolay seti yüklediğinde STYLE RİTİMLER NE halde bir bak bu orgla ilgili bir sıkıntı değil canını sıkma stemiz iyidir yardımcı olmaya çalışırız

Cevap: ya arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız

O sorun bendede vardı.. Büyük ihtimalle Daha önceki performanslar yüklüdür o yüzden yapar.. İndirdiğiniz set performansları ile yükleyin..

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri