Yamaha or700 v2 mi korg pa800 mü?

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Böyle absürt bir soru sorduğum için özür dilerim.ancak,sifir olarak bu iki klavyeden birini almayi düşünüyorum.öncelikle or700 düşünmekteyim.zaten müzisyen değilim,borca girip alicam bu klavyeyi.ahim şahim da bir yeteneğim yok.

Fiyat olarak pa800 fazla.bir korg ve roland kullanicisi olarak gönlümde or700 v2 var.değerli düşüncelerinizi merak ediyorum.bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim.hangisini tercih etmeliyim?malûm,10 defa makina alinmiyor.hele hele benim gibi müzisyen değilsen :)

şimdiden teşekkürler...

Cevap: Yamaha or700 v2 mi korg pa800 mü?

walla tam 1 hafta once utar muzikten Or 700 V2 Aldım Alet Guzel Herseyi var icinde bnm hosuma gitti Tabi Pa800 hç kullanmadım ustadların yorumlarını bekleyin acele etmeyin

tabiki pa800 çok daha iyi bir org fakat fiyatıda ona göre pahalı fakat or700v2 de fiyatına göre çok güzel bir org ikiside iyi aldıktan sonra pişman olmayacağın şeyler
pa800:rem yanma arızası board arızası ekran arızası swiç arızası çok sık karşılaşılan sorunlar
or700v2:sağ hoparlörden cızırtı gelmesi sorunu ortya çıkabiliyor klavyesi zamanla laçkalaşabiliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

kLawYe adıNa OrTada bi DuruMm VarSa KesinLikLE pa 800 !!

Diyorsun ki borçla alıyorum :D Elde para o kadar fazla yok diyorsun :D

O zaman neden burada bir karşılaştırma konusu açıyorsun? Amaç ne.. Para yokken neyin fikrini alıyorsun?

diyorsun ki borçla alıyorum :d elde para o kadar fazla yok diyorsun :d

o zaman neden burada bir karşılaştırma konusu açıyorsun? Amaç ne.. Para yokken neyin fikrini alıyorsun?

merhaba..

Bu devirde maddi durumu iyi olanlarin sayisi malum belli.nakit almiycam kredi kartiyla alicam anlaminda yani.kimse beni yanliş anlamasin.fikir almak suç mu canim?ben bu klavyeleri kullanmadim.izmir'e gidebilirsem ancak fikir sahibi olabilirim.buralarda klavye bulamiyorum.kisaca konu açmamin sebebi: Bu işi bilenlerden birşeyler kapabilmek,ön fikir sahibi olmaktir.başka sebepler arayanlar fantazi yapmiş olur.

Cevaplar için teşekkür ederim.

merhaba..

Bu devirde maddi durumu iyi olanlarin sayisi malum belli.nakit almiycam kredi kartiyla alicam anlaminda yani.kimse beni yanliş anlamasin.fikir almak suç mu canim?ben bu klavyeleri kullanmadim.izmir'e gidebilirsem ancak fikir sahibi olabilirim.buralarda klavye bulamiyorum.kisaca konu açmamin sebebi: Bu işi bilenlerden birşeyler kapabilmek,ön fikir sahibi olmaktir.başka sebepler arayanlar fantazi yapmiş olur.

Cevaplar için teşekkür ederim.

Aydın Merkeze yolun düşerse Psr or700tr v2 modelini sana dinletebilirim..

Ben pa800 kullanıcısı olarak or700 v2 öneriyorum sana. Cünkü introlu olan preset ritimleri sana calma anlamında da katkı saglayacaktır. Ancak 800 e yonelirsen o seti bu seti yüklerken kesinlikle calmayı ilerletemezsin. Ayrıca herkeste org calmaya meraklı canım klarnet ogrensene. Piyasa orgcu doldu :D nolcak böyle anlamadım. hem klarnet elektrik harcamaz. :D saygılar

Ben pa800 kullanıcısı olarak or700 v2 öneriyorum sana. Cünkü introlu olan preset ritimleri sana calma anlamında da katkı saglayacaktır. Ancak 800 e yonelirsen o seti bu seti yüklerken kesinlikle calmayı ilerletemezsin. Ayrıca herkeste org calmaya meraklı canım klarnet ogrensene. Piyasa orgcu doldu :D nolcak böyle anlamadım. hem klarnet elektrik harcamaz. :D saygılar

Dostum, çalmayı öğrenmek istediğim o kadar müzik aleti var ki,say say bitmez.Bu saatten sonra öğrenebilir miyiz? İmkânsıza yakın.İşe güce dalınca böyle şeylere zaman kalmıyor zaten.Muhasebeciyim.Klavye çalmak benim için hobiden öteye gidemez zaten.

Farklı ve esprili bakış açınız için teşekkür ederim :)

OR700 DAHA MANTIKLI OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

İYİ GÜNLER DİLİYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...