• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha PSR-A3000 Çıktı

• Konbuyu başlatan ayoub
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 50
  • Görülen : 20K
Cevap: Yamaha PSR-A3000 Çıktı

Yamahayı aynı eşitlikte korg gibi kullan da görelim o yamahayı. Yamahayı batı soft ve tarzda kullanıldığından kilometre daha az oluyor. Bir de benim gibi özelliksiz teknolojiden yoksun cihaza dünya para verdiğin için yoğurdu üfleyerek içen bir tarzda kullanm mantığı olduğu için sorun olmaz. Ben tyros 4 kullanan bir insan olarak bir düğünde ne çektiğimi bir ALlah bilir bir de ben. Adam bir kısa yol koma tuşunu bile çok görmüş cihaza... Bir de cihaza 11 milyar verince insanları yanaştırmayınca, güneşe karşı üzerine özel şemsiye isyetince. yağmur bulutunu gördüğün zaman tansiyon sorunlar çıkınca... Boyası atmıyormuş ha... sattığım tayrosu 6900 e 1.5 ay sonra o solmayan boya yüzünden bir cihaz parası zararına gitti. Korg iyidir iyi boşver. Pitch bend çok bile gidiyor. Adamlar pitch bendi elinden düşürmeyerek 10 numara ruh ve nameler sergiliyorlar. Karşılığında yeni müşteriler ve güzel de kazançlar sağlıyorlar. Korg un satış oranı toplamına göre arıza katsayısı öyle ciddi bir oran değil. hepsi bozulsaydı , o zaman piyanistler piyansitlik yerine tamircilik yaparak ancak talebi karşılayabilirdi.

Kim nederse desin yamaha 10 numara alet uretiyor.illaki her aletin kendine gore arti ve eksileri var ama bunu aleti almadan once enine boyuna dusunup test edip isimize geliyorsa almaliyiz.pa900 de pa800 de veya 3x 4 x tede yok koma scalasi ama pazarda yeri oldugu icin insanlar gormezden gelebiliyor.pa55 le veya or700 le dugun yapan bir kisi yagmuru gorunce korkmuyormu sayin abim yagmurdan korkmak icin 11 bin tl vermeye gerek yok bu alete deyer verdiyinin gostergesidir bence.boyasi silinmeyen cihaz uretilmedi daha bosunami korg yeni ve renkli sekilde kasalar uretip kullaniciya sundu.kullanim kolayligi derseniz yorum yapamam en zor olarak bk5 deniliyor ekrani kucuk diye ama kullanan bircok kisi bundan sikayet etmiyor edenlerin geneli kullanmamis insanlar.yamahadaki en buyuk problem dokunmatik ekranin olmayisi bence ama burdada medeli dante su an orta kesime hitap edebilecek en guzel ozelliklere sahip bir klavye olarak one cikiyor onunda adi korg olmadigi icin insanlar oyuncak statusune sokuyor.korg yamaha roland medeli ketron gem vs vs hepsinin kendine has bir tarzi ve donanimi ayrica kendine has bir kullanici kitlesi var.emin olun dugunlerde lokallerde vs kimse sen yamaha caliyorsun soundu harika sen korg caliyorsun gumburgumbur sen medeli caliyorsun sesler kuru geliyor demiyor kullanici ne veriyorsa alet onu gosteriyor.bize dusen icimize sineni almak sinmiyorsa 50 bin tl de versek mutlu olmayacagimiz aleti almamak saygilar.

Paylaşım için teşekkürler. Ne zurna zurnaya benziyor, ne de asma davullar davullara. Cihaz bu işte... Bunla iş yaparsam insanları zevke getirmek için ciddi emek ve güç sarf etmem lazım. Sonuçta bu cihazın babası tayros 4 kullanımdım. ciğerini bilirim yamahanın. Ama tayros4 mu ,bu mu derseniz, bunu derim. çünkü koma skala üzerinde,pitch bend de. e legato da avantaj elbette. Yani hulasa... koma değiştirmek için iphone ye gerek kalmadı en azından.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paylaşım için teşekkürler. Ne zurna zurnaya benziyor, ne de asma davullar davullara. Cihaz bu işte... Bunla iş yaparsam insanları zevke getirmek için ciddi emek ve güç sarf etmem lazım. Sonuçta bu cihazın babası tayros 4 kullanımdım. ciğerini bilirim yamahanın. Ama tayros4 mu ,bu mu derseniz, bunu derim. çünkü koma skala üzerinde,pitch bend de. e legato da avantaj elbette. Yani hulasa... koma değiştirmek için iphone ye gerek kalmadı en azından.

Demodaki zurnalar ve asma davullar aletin kendi içindeki romda olan şeyler o sebeple buna takılmamak gerekir. Set yüklenip tanıtım yapıldığı zaman fikirler değişecektir...

Tanıtım güzel olmuş. Yalnız burada gösterilen Oriental sesler 7 sayfa değil legacy kısmından Oriental klasörüne girilirse çok daha fazla Oriental ses olduğu görülür.

video kaldırılmış

yamaha psr a 3000 niçin fiyatı yüksek diyorsunuz.

www.jazzmüzikmarket.com yetkili bayi arayın söyleyelim

bir sürü özellikleri var.
452 7775299

Cevap: Yamaha PSR-A3000 5250 tl

fiyat en ucuz bizde jazzmüzikmarket 0 452 7775299