• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha PSR S650 Yeni Org

Cevap: Yamaha PSR S650 Yeni Org

güzel bir ürün, son günlerde yamahaya olan hayranlığım daha da artıyor,

Emonun çalışma yapacağı yamaha bu değil bence dostlar...

bu alette koma var mı? varsa ortalığı karıştırabilir bence ...

.
Bu alette koma var ancak ortalığı karıştıracak alet bu değil, biraz daha sabırlı olmak lazım :)

.
Bu alette koma var ancak ortalığı karıştıracak alet bu değil, biraz daha sabırlı olmak lazım :)

yaa hangisi karıştıracak olan ortalıgı. eger bir bildiğiniz varsa paylaşında bilelim abi. ona göre orglarımızı alalım bence. ben yamaha türkiyeye ait bir org çıkartcagını duydum bu forumda tr olarak. bunun gibi bişey mi?

bu alet or 700 yerını bıle tutamaz tartısmaya bıle gerek yok bundan cok daha fazlası gelecek yıl basından sonra bekleyın ve gorun

bu orgu alalı 1 ay oldu yani psr s650 yi.klavuz ingilizce olduğu için çözemedim bu işte acemiyim.bu orga ses yüklemesini bilen arkadaşlar varsa sevinirim.ritim ve midileri usp den direk çalabiliyorum.ama sesleri çalamıyorum.yardımcı olcaklara şimdiden teşekkürler

Arkada$lar ben bu aleti aldim, ve icinde Oriental Style Pack ile. Önceden PSR-A300 vardi bende, ritim ekisikliginden degistirdim. PSR-S650 cok manyak bir Keyboard, USB girisinden STY Ritimleri mesela PSR-A1000 Styleri okuyor. Batuh yada Cetin'in Styleri okunuyor. O fiyata Mükemmel bir Keyboard, ve bunun üstünü gidilirse bence cok süper styler olur. Hayalimde hep KORG PA800 vardi, bu Keyboard cikinca KORG'u unutum ve pisman deyilim. Cünkü Fiyat farki cok büyük. Hatftaya 1 haftalagina izin ayriliyorum, o zaman size bir demo cekerim insallah.