• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha PSR S650 Yeni Org

Cevap: Yamaha PSR S650 Yeni Org

Bu kadar hızlı cevap için çok sağolun. Çoğunluğun kullandığı orgların genellikle sıfırı yok gibi. Sıfırı bulunan Pa800, A2000, Or700 ise çok pahalı. Belki Pa500Tr alabilirim. O da çok yaygın değil ama PSR S650'ye göre çok yaygın.

O zaman şöyle sorayım. Korg Pa500Tr, Korg Pa500 Oriantal, Yamaha S650 arasında kaldım. Ev kullanıcısı ve amatör için hangisi mantıklı?

Amatör olduğum için çok para vermek istemiyorum, ama az para verip çöpe atmaktansa çok para verip işe yarayan bişey almak daha mantıklı. Hangisini alayım?

bence kardeşim pa500 tr al nevlae sıkıntısıda çekmezsin bir sürü setleri var daha da çıkar pa80 kartsız setleri de yükleyebiliyorsun daha ne olsun fiyatına göre süper alet ...

Sonunda S650 aldim. Voice ler cok iyi. En azindan bana gore. Bu gune kadar cok org dinledim. Bir cok orgdan iyi gibi. Biraz rastgele aldim ama iyi ki almisim diyorum.
Gam ayari biraz kullanissiz gibi. Re karar huseyni dizisi icin hemen kisayol var fakat istedigimiz notaya istedigimiz ayari yapmak icin notayi oklarla secip yukari asagi deger girmemiz garekiyor. Ama ipad uygulamasi var. Bununla cok kolay tek tusla ayar yapilabiliyor.
En buyuk sorunu ise kimse s650 hakinda konusmuyor. Bu yuzde. Kimse de style falan da yol. Kendi icinde gelenlerle idare ediyoruz ama bir suru style lazim. 5/8 dogru durust bir style yok.
Genel olarak iyi ki almisim guzel makine

yamaha or700 v2 plus değerinde alınır

Trdeki fiyatı en fazla 600€ olur :D bunu sallayın bundan sonrasını izleyin :D

2 Gün önce DO-RE müzik beyoğlu şubesinden 12 taksitle 1395 Tl ye aldım nakit ve tek çekim fiyatı 1250 TL yanlız orada indirim olduğundan bu fiyat araştırmalarıma göre 1750-1850 tl gibi satılıyor diğer yerlerde.

2 Gün önce DO-RE müzik beyoğlu şubesinden 12 taksitle 1395 Tl ye aldım nakit ve tek çekim fiyatı 1250 TL yanlız orada indirim olduğundan bu fiyat araştırmalarıma göre 1750-1850 tl gibi satılıyor diğer yerlerde.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de Do-Re Müzik'ten aldım. Fiyat oldukça uygun. Alet güzel.

alet parasına göre çok güzel tavsiye ederim ...

Alet şu anda geri planda kaldı. Yamaha a2000, Roland BK-5 Or daha çok konuşuluyor. Bu orgun üzerine düşülürse çok daha iyi bir noktaya gelecek. Yeni ritimlere ihtiyaç var.