Yeni audya 5t (turkısh)

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yeni audya 5t (turkısh)

arkadaşlar,çalan arkadaşın emeğine saygılarımla....benim kulağımada hiçbiri hoş gelmedi,yanılmıyorsam bu aletin fiyatı 8000tlnin üzerinde bu aletin üzerinde bu kalitede ses ve ritimler olacaksa benzer sesler benim yamaha a300tr v2 dede var.bence bu paraya hiç değmez bu alet.NOT:nacizane düşüncem SAYGILARIMLA

arkadaşlar,çalan arkadaşın emeğine saygılarımla....benim kulağımada hiçbiri hoş gelmedi,yanılmıyorsam bu aletin fiyatı 8000tlnin üzerinde bu aletin üzerinde bu kalitede ses ve ritimler olacaksa benzer sesler benim yamaha a300tr v2 dede var.bence bu paraya hiç değmez bu alet.not:nacizane düşüncem saygılarımla

katılıyorum.....

Maalesef baştan kaybetmeye mahkum... Çünkü kayıtlar iyi değil. Bu fiyata bu sesler çok yeterli gelmiyor. Bu yüzden kimsenin bu kadar paraya kıyıp da bunu alacağını sanmıyorum. Çalan arkadaş çok iyi çalmış. Emeğine sağlık. Umarım alet iyice işlenir ve hak ettiği değeri bulur. Paylaşım için teşekkürler.

bu paraya bu alet bu sesler valla kim alıcak merak ediyorum aleti bizzat istanbulda mahazada gördüm ketron bence türkiyede son sınıf bir alet kullanımı çok zor aletin üstelik fiyatıda çok yüksek kim alacak merak ediyorum

tünelmüzik bu aletide öldürecek alet cıkalı hayli zaman oldu yapılanlar beş kuruş etmez pa 3x çıkalı kaç gün oldu millet aleti işlemeye başladı audya 5t yabancı ses ritim olduğunu çok belli ediyo xd9 bundan daha iyi türk seslerinde aleti iyi işleyen ritim ses editliyen bir arkadaşı işe alsın tünelmüzik örnek baykal hoca gibi birini alet su haliyle xd9 etmez sagılarımla

Maalesef baştan kaybetmeye mahkum... Çünkü kayıtlar iyi değil. Bu fiyata bu sesler çok yeterli gelmiyor. Bu yüzden kimsenin bu kadar paraya kıyıp da bunu alacağını sanmıyorum. Çalan arkadaş çok iyi çalmış. Emeğine sağlık. Umarım alet iyice işlenir ve hak ettiği değeri bulur. Paylaşım için teşekkürler.

HOCAM,doğru söylüyorsunuz?bu millet parayı ot başından toplamıyor yazıkyaa,inşallah düzgün işi bilen birine işlettirirlerde ofiyata satarlar:)

frden slmlar bu audi gercek audiymis valla bmw ye ulasmasi icin bence once renoyu yani korgu gecmesi sart ben 5 kurus vermem hic bisey tatli degil ona 4000 euro verceme t4 alir 200 euro fazla veririm enazindan bmw alirim yani

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben alcamda gücüm yetmiyor :) set basit iş mesele 8000 küsür tl ayarlamakta :)

frden slmlar bu audi gercek audiymis valla bmw ye ulasmasi icin bence once renoyu yani korgu gecmesi sart ben 5 kurus vermem hic bisey tatli degil ona 4000 euro verceme t4 alir 200 euro fazla veririm enazindan bmw alirim yani

ilginç tyros un bmw olduğunu biliyorum ama ketron da piyasanın mercedesi :) korg un renault oldugunu biliyoruz ama audya olsa olsa 2011 model mercedes ;) sadece alet işlenmemiş işlemek kolay değil ama ben ketron çalışanların ritim işçiliklerine bayılıyorum ve samplelerine sadece edit eksikliği var oda çok basit iş hani pa1x ile bi çok şey yapabiliyorsak audya5 için neler yapmam ben fiyat düşsünde alacam birde hocam yamaha tercih etmeme sebebim pich bendi

Arkadaşlar ben Tünel Müzikten By_CTO (Coşkun Turhan Özbilen)

Ketron Audya 5'in İsmini Turkish Live Instrument olarak değiştirdim...

Audya 5 Turkish Live Instrument ile ilgili geniş çalışmalar yaptım...
Bu arada 2 ay önce ketronun İtalyadaki Fabrikasındaydım oradaki mühendislere
gereken herşeyi söyledim...
Ketrondaki tüm eksik olarak gördüğüm (aslında eksik olan birşey yok Türkiye'ye göre eksik olan şeyler) ve benim kendi istediğim özelliklerin detaylı bir listesiyle ve mühendislere yardımcı olması amacıyla istediğimiz özelliklerin nasıl yapılacağına dair teknik bilgiler içeren dökümanlarla Ketron'un Mühendislerine tavsiyelerimi sundum.
Türkiye'deki müzisyenlerin Ketron'dan ne beklediklerini ve Türk Müziği konusunda aletin nasıl olması gerektiğini sizler adına By_CTO olarak Keron'a ilettim...
Bir çok öneride bulundum bu önerilerimi dikkate aldılar ve bana nasıl yapabileceklerini sordular bende onlara gereken bilgileri verdim ve bunun üzerine Ketron fabrikasında hummalı bir çalışma başlatıldı benim istediğim tüm özelliklerin hepsini alete teker teker yapmaya başladılar...,

Aşağıdaki linkten aletin deneme demolarını dinleyin özellikle deneme diyorum çünkü esas sesler bunlar değil zaten oradaki yazımdada belirttim...
Alete ses yükleme konusunda sıkıntılarımız vardı bu sıkıntılar giderildi ve ben bunu deneme açısından birkaç ses yaptım, bunlardan sadece bir kaç tanesi yeni ses diğerleri sx3000,xd9 sesleri
fakat şunu belirtmeliyim eski seslerin hiçbiri kullanılmayacak ama eski seslerden isteyenler olursa onlara ücretsiz olarak orgu alırken verilecek...
Benim hazırlayacağım set ücretli olacak Aynı Baykal,Emo,Cüneyt usbleri gibi USB olacak şuan fiyat belli değil
hayırlısıyla tüm yeni sesler ve yeni ritmler çıksın fiyatıda o zaman belli olacak...
(ritmlerin yüzde 90'nı loop olacak) yani tamamen canlı hepsini hazırlıyorum birde alete piyasadaki bir çok populer olan drumkitleri koyacağım ozaman istediğiniz aletin ritmini convert edip Audya 5 te kullanabilirsiniz...
şu linkten deneme olan demoları dinleyin ve altındaki yazıyı muhakkak okuyun çünkü alate yapılacak olan yeniliklerden bahsettim hepsi benim fikirlerim ve düşüncelerim ve fabrikaya yuptırdıklarım ve yaptıracaklarım eğer sizinde istediğiniz yada aklınıza gelen değişik özellikler varsa bana bildirin ben Tünel Müzikteyim bana buradan ulaşabilirsiniz
0212 2497158

Adım Coşkun kısaca (By_CTO)
Hepinize bol müzikli günler....

Mp3 - Tünel Müzik

Moderatör tarafında düzenlendi: