Yeni audya 5t (turkısh)

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yeni audya 5t (turkısh)

coşkun bey ben macitvega hatırlarsanız telefonda bi hayli görüşmüştük ve ben aklıma gelen isteklerimi belirtmek istiyorum ilk önce klavyeden beklentilerimi ve isteklerimi belirtmek istiyorum
1 pichbendin altında ribbon control olmalı
2 ketron vega gibi pratik koma olmalı
3 ekran dokunmatik olmalı
4 içerisindeki ram 64 değilde 16cb olmalı
5 herşeyden önce sound edit bölümünde reel portamento, legato, mono ,last, gliss,eq ,triger bu tip ayarların olması gerek ki orjinal keman yaylı çello kawal gibi sesleri birebir yapalım legato portamento ve gliss özellikleri dereceli olmalı 00 127 aralığında olmalı
6 içerisinde moss bord olmalı sentez seslerden faydalanılmalı
7 exb board gibi bordlar olmalı
8 audya5t yi çalarken orjinallerden ayırt edilmemeli
9 ara yüzü kolay ve pratik olmalı
10 sequanzer olmalı
12 fiyatı çok cüzi olmalı
11 cz 101 gibi portamento olmalı yamaha dx7 gibi temiz sesler gelmeli effectler çoook zengin olmalı
aslında saymakla bitiremem ama şuan aklıma gelenler bunlar
eğerki bu özellikleri italyadan yaptırabilirseniz audya5 yok satar piyasayı sarsar gem gibi roland gibi yamaha ve korg u 0 a indirir

set konusuda çok önemli orgu org yapan sestir kısmet olursa (zor görünüyor) audya5i alıp piyasayı titretmek gibi bi niyetim var alamazsamda pa1x i editleyeceğim saygılarımla
ketron çalışanlarını tebrik ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok şeymi istedim?

Audya problemli bir alet avrupada bati muzigi yapanlar icin bir update usb yapildi ama yine hala hatali. Audya tr icin ozel fabrikada degisiklik yapildi yaziyorsunuz nedir bu degisiklik aciklayin bizde bilelim birde 8000 tl olan alete parali usb yapilacakmis helal olsun .

Audya problemli bir alet avrupada bati muzigi yapanlar icin bir update usb yapildi ama yine hala hatali. Audya tr icin ozel fabrikada degisiklik yapildi yaziyorsunuz nedir bu degisiklik aciklayin bizde bilelim birde 8000 tl olan alete parali usb yapilacakmis helal olsun .

USB'yi bedava yapalım o zaman!!!!
Bende işi gücü bırakıp 9 ay gece gündüz millete sevabına çalışmış olayım???

Hangi devirdesin kardeşim sen alete 8000 tl veriyorsunuzda "set"e gelince emek verene neden saygı duymuyorsunuz....
Heleki benim verdiğim emek saygı duyulacak bir emek çünkü ben bu alete set yapmaya başladığımda alet tamamen kapalıydı hiçbir halt yapılamıyordu "emo"ya alet gitti hiçbir şey yapamadı Trabzonda aynı keza "Trabzon Mega müzik Mustafa" Ketron bayiliğini bile bıraktı alete birşey yapamadığı için...

Şimdi soruyorum size ?
Aletteki tüm eksiklikleri tek tek tespit edip hataları,eksikleri bulup düzeltmeleri için 9 aydır mücadele ediyorum ve fabrika ile kavga ederek sorunları halletmeye çalışıyorum...

Sen hiç hayatında 5 gün boyunca hiç uyumadan bak abartısız hiç uyumadan diyorum iş yaptınmı bilgisayar başında ?
bilgisayarın güç kaynağını yaktım, oda yetmedi regülatör voltaj ayarlayıcıyı bile bozdum, tabi o kadar saat alet başında çalışırsan böyle olur....

işte kimsenin bu kadar emek vermeyi göze alamamasında dolayı herkes işin kolayına kaçıyor nitekim "emo" ve "Trabzon Mega müzik Mustafa" aynı şeyi yaptı....

Kim bedava usb vermiş "emo" "baykal" bedavamı veriyorlar ?

oda ,çok basit bir şekilde aletin verdiği imkanlarla seti kolayca hazırladıkları halde adamlar para ile satıyorlar, gelsinler Ketron Audya set yapsınlarda görelim, alet işler el övünür, tabi çalıştıkları aletin sistemi her türlü açık bir haftada set yaparsın....

Önce şunu belirteyim Ketron Amatör orgu değil Ketron'a ses atabilmeniz için baya bir mühendizlik derecesinde bilginizin olması lazım zaten öyle olduğu için ağzınız açık bir şekilde batı sesleri ritmleri dinliyorsunuz....hepsi mühendislik harikası...

Gerçi ben bunları sizin için çözdüm sayılır...
artık mühendis olmanıza gerek yok alet artık %75 açık hale geldi bir kaç yenilik daha kaldı onlarda yaplınca herkes kendi setini yapar...

tabi bizim verdiğimiz emeklerde Tünel Müzik'de dahil olmak üzere herkes tarafından unutulur...neyse sağlık olsun....

Sayın Necdet Doni benim yaptığım ritmleri yabancı sitelerde kendin hazırlamışsın gibi neden tanıtımını yapıyorsun yada yanlış anlamışsam düzet lütfen!!!!
Gerçi yanlış anlamadığımı düşünüyorum çünkü tanıtımını yaparken kaynak göstermiyorsan doğru anlamışım ve o ritmleri sanki sen yapmışsın gibi lanse ediyorsun...yada sen öyle yapmıyorsan bile kaynak göstemediğin için öyle anlaşılıyor başkaları tarafından....

o demolardaki
BAJON-AUDIO STYLE
4-4ORIENTAL1-AUDIO STYLE
6_8-SLOW-AUDIO STYLE
HALAY-AUDIO STYLE
bu ritmleri Yamahadan çevirmiştim mademki tanıtım yapacaksın!!!
O zaman kaynak göstermeden tanıtım yapmamalısın......

INS DEMO1-INS STYLE
INS DEMO2-INS STYLE
INS DEMO3-INS STYLE
INS DEMO4-INS STYLE

ins demolardaki ritmlerde zaten sx3000 ritmleri
onlardanda bir kısım çevirmeler yapmıştım ins demolardakiler benim çevirdiğim ritmler olabilirde olmayadabilirde önemi yok zaten sx3000 ritmleri, kendinde çevirmiş olabilirsin zaten drumins'leri sana vermiştim bir sx3000 bulup oradaki ritmleri audya'ya aktarıp hangi drumsetle yazılmışlarsa biraz editleme işlemlerinden sonra o ritmleri kullanabilirsin...
bu arada User Style Edit'te Drum2 kanalı DrumINS'leri görmüyordu bunu düzelttirmeseydim o ritmleri biraz zor okurdu Audya'ya neyse....

30 tane ritm yaptım bunları aleti tanıtırken göstermek için Tünel Müzik'teki Audya'ya yükledim.
Anlaşılan o ki o ritmler eline bir şekilde geçmiş nasıl geçti bilmiyorum fakat eğer sana o ritmleri Tünel Müzik verdiyse benim haberim olmadan vermiş demekki....

Setin kilitlenmesini beklemeye hakkım var baksana 30 tane ritm koyduk hemen dağılmış piyasaya helal olsun...

yabancı forumda bunlar yazıyor birde demo koymuşsun...

100 Oriental&Turkish instrument files (ins format)

15 Oriental&Turkish Drum sets (ins format)

yanılmıyorsam o 15 tane drum kiti ve ins sesleride ben sana İstanbul'a geldiğinde vermiştim değil mi?

30 Oriental&Turkish patterns created with audio loops (600mb wave files..over 600 audio loops) Bunlarda sanırım benim yaptığım ritmler

150 Oriental&Turkish patterns created with ins drum sets (will be over 400 files as soon) burayı bilemedim....
ben 150 tane sx3000 ritmi çevirmedim çünkü çevirmeye değmez... toplasan belki 50 tane falan çevirdim oda zaten millette vardır çünkü Audya alanlara vermiştim...

totaly 700 mb...demos will be soon..

contact me for further information..

necdet.doni@isbank.net.tr
Merak edenler için Demolar aşağıdaki adreste

Duo Bombastic

Neyse birşey demiyorum helal olsun...
Cevap hakkın var kullanabilirsin olayı aydınlatırsan sevinirim o ritmler eline nasıl ve kim tarafından geçti bunu bilirsem bende ona göre kendime çeki düzen veririm sayende kim dost kim iyiliğimi düşünüyor yada kendi canını düşünüyor anlamış olurum....

Bu arada Herkesin Kurban Bayramı Mubarek olsun...

coşkun or700 ritimlerini iyi çevirmişsin sound bile or700 olmuş resmen

USB'yi bedava yapalım o zaman!!!!
Bende işi gücü bırakıp 9 ay gece gündüz millete sevabına çalışmış olayım???

Hangi devirdesin kardeşim sen alete 8000 tl veriyorsunuzda "set"e gelince emek verene neden saygı duymuyorsunuz....
Heleki benim verdiğim emek saygı duyulacak bir emek çünkü ben bu alete set yapmaya başladığımda alet tamamen kapalıydı hiçbir halt yapılamıyordu "emo"ya alet gitti hiçbir şey yapamadı Trabzonda aynı keza "Trabzon Mega müzik Mustafa" Ketron bayiliğini bile bıraktı alete birşey yapamadığı için...

Şimdi soruyorum size ?
Aletteki tüm eksiklikleri tek tek tespit edip hataları,eksikleri bulup düzeltmeleri için 9 aydır mücadele ediyorum ve fabrika ile kavga ederek sorunları halletmeye çalışıyorum...

Sen hiç hayatında 5 gün boyunca hiç uyumadan bak abartısız hiç uyumadan diyorum iş yaptınmı bilgisayar başında ?
bilgisayarın güç kaynağını yaktım, oda yetmedi regülatör voltaj ayarlayıcıyı bile bozdum, tabi o kadar saat alet başında çalışırsan böyle olur....

işte kimsenin bu kadar emek vermeyi göze alamamasında dolayı herkes işin kolayına kaçıyor nitekim "emo" ve "Trabzon Mega müzik Mustafa" aynı şeyi yaptı....

Kim bedava usb vermiş "emo" "baykal" bedavamı veriyorlar ?

oda ,çok basit bir şekilde aletin verdiği imkanlarla seti kolayca hazırladıkları halde adamlar para ile satıyorlar, gelsinler Ketron Audya set yapsınlarda görelim, alet işler el övünür, tabi çalıştıkları aletin sistemi her türlü açık bir haftada set yaparsın....

Önce şunu belirteyim Ketron Amatör orgu değil Ketron'a ses atabilmeniz için baya bir mühendizlik derecesinde bilginizin olması lazım zaten öyle olduğu için ağzınız açık bir şekilde batı sesleri ritmleri dinliyorsunuz....hepsi mühendislik harikası...

Gerçi ben bunları sizin için çözdüm sayılır...
artık mühendis olmanıza gerek yok alet artık %75 açık hale geldi bir kaç yenilik daha kaldı onlarda yaplınca herkes kendi setini yapar...

tabi bizim verdiğimiz emeklerde Tünel Müzik'de dahil olmak üzere herkes tarafından unutulur...neyse sağlık olsun....

Sayın Necdet Doni benim yaptığım ritmleri yabancı sitelerde kendin hazırlamışsın gibi neden tanıtımını yapıyorsun yada yanlış anlamışsam düzet lütfen!!!!
Gerçi yanlış anlamadığımı düşünüyorum çünkü tanıtımını yaparken kaynak göstermiyorsan doğru anlamışım ve o ritmleri sanki sen yapmışsın gibi lanse ediyorsun...yada sen öyle yapmıyorsan bile kaynak göstemediğin için öyle anlaşılıyor başkaları tarafından....

o demolardaki
BAJON-AUDIO STYLE
4-4ORIENTAL1-AUDIO STYLE
6_8-SLOW-AUDIO STYLE
HALAY-AUDIO STYLE

INS DEMO1-INS STYLE
INS DEMO2-INS STYLE
INS DEMO3-INS STYLE
INS DEMO4-INS STYLE

onlardanda bir kısım çevirmeler yapmıştım ins demolardakiler benim çevirdiğim ritmler olabilirde olmayadabilirde önemi yok zaten sx3000 ritmleri, kendinde çevirmiş olabilirsin zaten drumins'leri sana vermiştim bir sx3000 bulup oradaki ritmleri audya'ya aktarıp hangi drumsetle yazılmışlarsa biraz editleme işlemlerinden sonra o ritmleri kullanabilirsin...
bu arada User Style Edit'te Drum2 kanalı DrumINS'leri görmüyordu bunu düzelttirmeseydim o ritmleri biraz zor okurdu Audya'ya neyse....

30 tane ritm yaptım bunları aleti tanıtırken göstermek için Tünel Müzik'teki Audya'ya yükledim.
Anlaşılan o ki o ritmler eline bir şekilde geçmiş nasıl geçti bilmiyorum fakat eğer sana o ritmleri Tünel Müzik verdiyse benim haberim olmadan vermiş demekki....

Setin kilitlenmesini beklemeye hakkım var baksana 30 tane ritm koyduk hemen dağılmış piyasaya helal olsun...

yanılmıyorsam o 15 tane drum kiti ve ins sesleride ben sana İstanbul'a geldiğinde vermiştim değil mi?

30 Oriental&Turkish patterns created with audio loops (600mb wave files..over 600 audio loops) Bunlarda sanırım benim yaptığım ritmler

150 Oriental&Turkish patterns created with ins drum sets (will be over 400 files as soon) burayı bilemedim....
ben 150 tane sx3000 ritmi çevirmedim çünkü çevirmeye değmez... toplasan belki 50 tane falan çevirdim oda zaten millette vardır çünkü Audya alanlara vermiştim...

Duo Bombastic

Cevap hakkın var kullanabilirsin olayı aydınlatırsan sevinirim o ritmler eline nasıl ve kim tarafından geçti bunu bilirsem bende ona göre kendime çeki düzen veririm sayende kim dost kim iyiliğimi düşünüyor yada kendi canını düşünüyor anlamış olurum....

Hocam, çalışmalarınıza saygı duyuyorum. Naçizane fikrim, Orgun fiyatının uygun olup bir çok kullanıcıya ulaşması yönünde. Yani apple iphone taktiği..
Adamlar telefonu yurt dışında çok uygun fiyatlara satıp uygulamalardan para kazanıyorlar..
Org konusuna gelince, org tamamen açık olsa ne olacak? Set yapmak, sample hazırlamak çok mu kolay? Hazırlayan ve emek harcayanlar mutlaka karşılığını alır. Emo ve cevodan bahsetmişsiniz. Onlar açık aletlerde set hazırlamadılar mı?
Kimse (%95) 8000 TL para verip org alıp bir de üstüne sete para vermek istemez.. Siz önce org'u satılacak fiyatlara çekin ki diğer markalarla rekabet şansı olsun. Ha, daha sonra orgun neler yapabildiğini hep beraber görelim. Alan müzisyenler bu orgla neler yapabiliyor çıksın ortaya.. Çeşitlilik olsun..
Güzel şeyler çıktıkça zaten org ve setler kendini pazarlayacaktır..
Tamamen kendi düşüncelerim.. Dileyen katılır dileyen katılmaz..
Herkese hayırlı bayramlar dilerim..

Coşkunun dikkatine...

o demolardaki
BAJON-AUDIO STYLE
4-4ORIENTAL1-AUDIO STYLE
6_8-SLOW-AUDIO STYLE
HALAY-AUDIO STYLE

INS DEMO1-INS STYLE
INS DEMO2-INS STYLE
INS DEMO3-INS STYLE
INS DEMO4-INS STYLE

Duo Bombastic

Sevgili Coşkun..önce seninde bayramın kutlu olsun..
ilk önce forumdaki şu mesajı dikkatlice oku
http://www.trakyamuzik.net/ketron/20100-audya-turk-ritm-demolari.html
Bakmaya üşenirsen birde buraya kopyalayayım

"aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz...audio style olanlar looplarla yapılmıştır..ins style yazanlar ins formatındaki davul setleriyle yapılmış convert edilmiş ritmlerdir..

Loop ritmler tünel müzik imalatıdır..ben sadece biraz editledim..diğer ritmler kendi konvertimdir (xd ve sx serisinden)...

şu anki haliyle yaklaşık 30 adet loop ritm, 200 civarında ise normal setli ritm var..yaklaşık 100 adet türk sesi mevcut ayrıca 15 adet xd ve sx seisi davul seti var..

Lütfen paylaşım istemeyiniz..her ne kadar "bu nevaleleri bana tünel müzik vermemiş" olsada emeklerine saygı ve ticari bir konu olduğu için kesinlikle paylaşım yapılmayacaktır

demolar aşağıdaki linkten dinlenebilir"

demekki ben çok iyi niyetle bir şey yapıyorum..senin çalışmalarını, Tünel müziğin çalışmalarını "emek verip, kayıt edip kendi server ıma yükleyip" burda konu açıp tanıtıyorum..kesinlikle paylaşım yapmayacağımıda yazıyorum.."abi çok sağol" diyeceğine sitem ediyorsun...sende sağol...

üstüne üstlük ins dosyalarını sen verdin ve "her audya alana veriyorsunuz".bende oturup ritm convert ettim akumpayalarını düzelttim live gitarlar ekledim..tutmayan davul setleri için ritmleri sesleri tek tek deneyip 4 tane user drum yaptım ve bu ritmlerin xd ve sx serisi olduğunuda yazdım..halada convert ediyorum..yakında 400 civarında olacak...ama dikkat et...yinede paylaşmıyorum!!..burada sadece tanıttım. cihaz tanınsın piyasası olsun diye..kaynak göstererek...

Looplara gelince...burada benim sitem etmem gerekiyor..o loopların 400 mb ı burda ikinci el aldığımız bir cihazın içinden çıktı..akumpayalrını yine ben editledim çünkü hiç ayarlanmamıştı...demekki istediğiniz kişilere bu loopları yüklü veriyorsunuz ama bana vermediniz..yine sağolun..diğer 200 mb ı yaklaşık (10 tane ritm) başka bir yerden geldi kendim ritm haline getirdim/getiriyorum...onların seninle bir ilgisi yok...

gelelim yabancı siteye...aynı demoların linkini aynı mantıkla orayada koydum..syntzone bir "nevale paylaşım" forum u değildir..orada sadece konuşulur..zaten kimsenin ilgisini çekmediğini de verilen cevap sayısından anlarsın sadece 1 kişi,oda "çok güzel" yazmış..kaldıki orada da bir download linki yok..orda bunları tünel müzikten Coşkun yaptı desemde kimse ilgilenmez ve seni tanımazlar ve ins dosyalarının sadece gerekli ses kartıyla yapıldığını ve bu kartın sadece disbrütörlerde olduğunu herkes bilir.... orda Avrupa /Amerika daki audya kullanıcılarına trakyamuzik için hazırladığım demoların linkini koyup bilgi verdim..soran olmadı ama olursada Tünel müzikle irtibata geçmelerini söyleyeceğim..aynen bu forumda olduğu gibi...

Şimdi Coşkun;ortada bir paylaşım yok,üstüne üstlük kesinlikle paylaşmayacağımı belirtmişim..Bu konuyla gerçekten ilgilenecek olan Türk müzisyenlerinin olduğu forumda bu çalışmaların tünel müziğe ait olduğunu yazmışım..sen benden neyin hesabını soruyorsun?
Yurtdışını önemsiyorsan forum orada..sizde yazın demo koyun hatta "biz bunu satıyoruz" deyin..hatta bende yardımcı olayım..ki orada da bir paylaşım yok..sen neden paylaşmışım gibi celalleniyorsun anlamadım

Bak ben bu cihazı alalı 3 sene oldu neredeyse... 4000 euro para ödedim..alırken Türk müziği için muhteşem şeyler yapılacağı söylendi..her ne kadar Türkçe müzik yapmasamda cihazın 2 el değeri yüzünden bunu önemsiyorum..yoksa bu haliyle yarı fiyatına bile satamam..3 sene geçti 9 aydırda sen uğraşıyorsun..hala bir şey yok olanı kısmen verdiniz sağolun.. olanla birşeyler yapmaya çalışıyorum..neredeyse ketron yeni cihaz çıkaracak ortada hala elle tutulur bir şey yok..varsada bize göstermiyorsunuz..benim bu yaptıklarım ise olanı ortaya koymak..4000 euroyu ben verdim ben düşünmek zorundayım..eni konu Tünel müzik "yapmıyoruz "derse bu alet böyle kalır..hiç olmazsa olanlarla ortaya birşey koymaya çalışıyorum..işin teknik kısmına hiç girmiyorum,konuya ne kadar hakim olduğumu sen biliyorsun,siz usb yi kilitleseniz bile bu çalışmalar user audio olarak kaldığı müddetçe public olmaya mahkümdur bunu da bil..sadece bir usbyi bir kişi kullanır ama dosyaların orgun içinden paylaşılmaması için sadece bir yol var onuda ketron yapmaz..sadece dosyalar değil 5t işletim sistemide yüklüydü arkadaşa aldığımız cihazda. .mem dosyasıda ver bende..yani işletim sistemi bile elde edilebiliyor..bunu dışında; ketronun usb diskleri kullanılmadan önce mirror olarak imajlandığında istediğin kadar cihaza da yüklenebiliyor haberiniz olsun..ben o yabancı forumda bir çok şey yazdım gönül isterdiki abi sorun ne diye o yazdıklarımıda sorgulasaydınız..ve dikkat edersen oraya yazdıklarımı buraya hiç taşımadım...

Dahası seninle istanbulda görüştüğümüzde keşke herkes bir şeyler yapsa nevale çoğalsa diyordun..ben kendi adıma 400 tane ritm çevirdim/çeviriyorum..bu ritmleri sende yazmadın internette dolaşan eski ritmler..emek veriyorum audyaya hazırlıyorum..bunun nesi kötü?ins dosyalarını zaten herkese vermiyormusunuz..bu emek kimin emeği oluyor..teşekkür edeceğinize öfkeleniyorsunuz..dediğim gibi kaldıki bunları kimseyede vermiyorum..senin normalde "abi bunları paylaş ta nevale olsun "demeni beklerdim...bu 400 ritmi binlerce dosyadan tarayıp düzenlemek benimde günlerimi alıyor..hatta verdiğiniz sx dosyalarının key mapleride tutmuyor...sen sesleri vermişsin ben kullanılacak ritm hazırlıyorum ve bunun için parada talep etmiyorum...hiç olmazsa iki tane türkçe çalacak ritm oldu veüstelik biliyorsun ben hiç türkçe çalmıyorum Alanyada..sadece zevk için uğraşıyorum...ne yazıkki uğraşanda bir tek ben varım..benide küstürün bakalım...

Haa.. niye demo koyuyorsun abi sanane diyorsan..haklısın banane özür dilerim...

Kusuruma bakma ben o yazıyı senin sayende şuan görüyorum....

yabancı sitede kendi yaptığım ritmleri görünce biranda şok oldum işin açıkçası canımda sıkıldı!!!
Senin demoları yayınlamanla alakalı bir sıkıntım yok hatta benim için hiçbir mahsuruda yok aksine sevinirim sadece senden ricam demoları yayınlarken By_CTO imzası ile yayınlarsan çok mutlu olurum...
Benim sıkıntım senin ritmleri yayınlamanla ilgili değil o ritmler nasıl eline geçti diye düşünüyorum!!!

Çünkü ben loop olan ritmlerden emin ol kimseye vermedim...
Sitem etmişsin Audya alanlara vermişsiniz bana neden vermediniz diye ben hiç kimseye Loop ritm vermedim...

Ben emek veriyorum orgun sıkıntılarını düzeltmek için canla başla masei harcıyorum ve şuanda 2 gündür yatağa girmeden uykusuz ayaktayım!!! Audyanın Downgrade işlemiyle uğraşıyorum yorucu bir iş bilirsin...

Ben bu şartlarda çalışıyorum herkes gibi sende takdir edersin.

Yaklaşık 1500 tane ritm hazırlıyorum bunların 248 tanesi bitti kalanınıda bitirmeye uğraşıyorum...
1500*18 adet looptan oluşuyor toplam 27000(yirmi yedi bin) adet loop!!!
Düşünebiliyormusun bunların hepsinin tek tek editlenme, BPM'lerini ayarlama, tonlama ve envai çeşit işlemden geçme süreci var ne kadar uğraştığımı az çok sende uğraştığın için beni anlarsın...
Ayrıca seni bu konudada çok takdir ediyorum...Bilhassa emek verip çalışmaların beni çok mutlu etti bunun için sana kendi adıma teşekkür ederim benim yanımda ayrıcalıklı bir yerin oldu bu tür çalışmalarının devamını diliyorum görüşmek üzere...

Kendine iyi bak...
İyi bayramlar

Coşkun

Kusuruma bakma ben o yazıyı senin sayende şuan görüyorum....

yabancı sitede kendi yaptığım ritmleri görünce biranda şok oldum işin açıkçası canımda sıkıldı!!!
Senin demoları yayınlamanla alakalı bir sıkıntım yok hatta benim için hiçbir mahsuruda yok aksine sevinirim sadece senden ricam demoları yayınlarken By_CTO imzası ile yayınlarsan çok mutlu olurum...
Benim sıkıntım senin ritmleri yayınlamanla ilgili değil o ritmler nasıl eline geçti diye düşünüyorum!!!

Çünkü ben loop olan ritmlerden emin ol kimseye vermedim...
Sitem etmişsin Audya alanlara vermişsiniz bana neden vermediniz diye ben hiç kimseye Loop ritm vermedim...

Ben emek veriyorum orgun sıkıntılarını düzeltmek için canla başla masei harcıyorum ve şuanda 2 gündür yatağa girmeden uykusuz ayaktayım!!! Audyanın Downgrade işlemiyle uğraşıyorum yorucu bir iş bilirsin...

Ben bu şartlarda çalışıyorum herkes gibi sende takdir edersin.

Yaklaşık 1500 tane ritm hazırlıyorum bunların 248 tanesi bitti kalanınıda bitirmeye uğraşıyorum...
1500*18 adet looptan oluşuyor toplam 27000(yirmi yedi bin) adet loop!!!
Düşünebiliyormusun bunların hepsinin tek tek editlenme, BPM'lerini ayarlama, tonlama ve envai çeşit işlemden geçme süreci var ne kadar uğraştığımı az çok sende uğraştığın için beni anlarsın...
Ayrıca seni bu konudada çok takdir ediyorum...Bilhassa emek verip çalışmaların beni çok mutlu etti bunun için sana kendi adıma teşekkür ederim benim yanımda ayrıcalıklı bir yerin oldu bu tür çalışmalarının devamını diliyorum görüşmek üzere...

Kendine iyi bak...
İyi bayramlar

Coşkun

Kolay gelsin Coşkun..çalışmalarının sonucunu merakla bekliyoruz..
merak ettim bu arada..hayırmı niye downgrade ediyorsun cihazı?