- Enst.
- ketron x1 + yamaha dx7 II hd
Cevap: Yeni audya 5t (turkısh)
coşkun bey ben macitvega hatırlarsanız telefonda bi hayli görüşmüştük ve ben aklıma gelen isteklerimi belirtmek istiyorum ilk önce klavyeden beklentilerimi ve isteklerimi belirtmek istiyorum
1 pichbendin altında ribbon control olmalı
2 ketron vega gibi pratik koma olmalı
3 ekran dokunmatik olmalı
4 içerisindeki ram 64 değilde 16cb olmalı
5 herşeyden önce sound edit bölümünde reel portamento, legato, mono ,last, gliss,eq ,triger bu tip ayarların olması gerek ki orjinal keman yaylı çello kawal gibi sesleri birebir yapalım legato portamento ve gliss özellikleri dereceli olmalı 00 127 aralığında olmalı
6 içerisinde moss bord olmalı sentez seslerden faydalanılmalı
7 exb board gibi bordlar olmalı
8 audya5t yi çalarken orjinallerden ayırt edilmemeli
9 ara yüzü kolay ve pratik olmalı
10 sequanzer olmalı
12 fiyatı çok cüzi olmalı
11 cz 101 gibi portamento olmalı yamaha dx7 gibi temiz sesler gelmeli effectler çoook zengin olmalı
aslında saymakla bitiremem ama şuan aklıma gelenler bunlar
eğerki bu özellikleri italyadan yaptırabilirseniz audya5 yok satar piyasayı sarsar gem gibi roland gibi yamaha ve korg u 0 a indirir
set konusuda çok önemli orgu org yapan sestir kısmet olursa (zor görünüyor) audya5i alıp piyasayı titretmek gibi bi niyetim var alamazsamda pa1x i editleyeceğim saygılarımla
ketron çalışanlarını tebrik ediyorum
coşkun bey ben macitvega hatırlarsanız telefonda bi hayli görüşmüştük ve ben aklıma gelen isteklerimi belirtmek istiyorum ilk önce klavyeden beklentilerimi ve isteklerimi belirtmek istiyorum
1 pichbendin altında ribbon control olmalı
2 ketron vega gibi pratik koma olmalı
3 ekran dokunmatik olmalı
4 içerisindeki ram 64 değilde 16cb olmalı
5 herşeyden önce sound edit bölümünde reel portamento, legato, mono ,last, gliss,eq ,triger bu tip ayarların olması gerek ki orjinal keman yaylı çello kawal gibi sesleri birebir yapalım legato portamento ve gliss özellikleri dereceli olmalı 00 127 aralığında olmalı
6 içerisinde moss bord olmalı sentez seslerden faydalanılmalı
7 exb board gibi bordlar olmalı
8 audya5t yi çalarken orjinallerden ayırt edilmemeli
9 ara yüzü kolay ve pratik olmalı
10 sequanzer olmalı
12 fiyatı çok cüzi olmalı
11 cz 101 gibi portamento olmalı yamaha dx7 gibi temiz sesler gelmeli effectler çoook zengin olmalı
aslında saymakla bitiremem ama şuan aklıma gelenler bunlar
eğerki bu özellikleri italyadan yaptırabilirseniz audya5 yok satar piyasayı sarsar gem gibi roland gibi yamaha ve korg u 0 a indirir
set konusuda çok önemli orgu org yapan sestir kısmet olursa (zor görünüyor) audya5i alıp piyasayı titretmek gibi bi niyetim var alamazsamda pa1x i editleyeceğim saygılarımla
ketron çalışanlarını tebrik ediyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: