Cevap: Yeni Roland Bk-5 Or Ritimli Org
hocam yine her zamanki gibi araştırma içersindesiniz en taze haberleri sizden alıyoruz teşekkürler
fakat benim kafam karıştı gw8 den üstün özellikleri var gibi görünüyor
bk5 düz ile bk5 or arasında ses ritim banklardaki arab türk ses ve kitler ayrıca key scale dışında edit menülerde fark yok galiba siz daha iyi bilirsiniz
benim için en önemli noktada ritim editlemede menülerinde gw8 in sunduğu imkanları sunuyormu acaba bk5 or
Roland ucuz serilere yükleniyor. Mp3 çe transpoze ve tempo vermesi, her kanala ayrı ayrı paremetrik eq.uygulaması, davulun her sesine ayrı eq.uygulaması, wav kayıt yapması, usb den sınırsız ritim okuması, her ritimde 4 ses kitliyerek ses arama derdini bitirmesi GW8 den üstün tarafları. Ayrıca ton olarak biraz daha dolgun çıkıyor. Şimdi türk ve batı seslerindede iyileştirmeler olursa 800 euroya şahane bir org olur. 7,5 kg al koltuğuna istediğin yerde iş yap. Rolandlar zaten bozulmadığından on sene kullanırsın.(Benim kanaatim GW8 deki iyi batı sesleri olmayacak)
hocam yine her zamanki gibi araştırma içersindesiniz en taze haberleri sizden alıyoruz teşekkürler
fakat benim kafam karıştı gw8 den üstün özellikleri var gibi görünüyor
bk5 düz ile bk5 or arasında ses ritim banklardaki arab türk ses ve kitler ayrıca key scale dışında edit menülerde fark yok galiba siz daha iyi bilirsiniz
benim için en önemli noktada ritim editlemede menülerinde gw8 in sunduğu imkanları sunuyormu acaba bk5 or