• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yüreğimiz yanıyor, ocaklar yanıyor :(( Allah şehitlerin ailelerine sabır versin,

Cevap: Yüreğimiz yanıyor, ocaklar yanıyor :(( Allah şehitlerin ailelerine sabır versi

Tüm türkiyenin başı sağolsun bundan sonra oy verirken bikere daha düşùnür inşallah boludağı komando tugayında yaptım askerlığimi nezaman şehit olsa askerlerimız bıyerlerı bombalıyo emin olun boş arazıler acıların dindirilmesı için bi oyun ama artık yemeyiz yeter artık aslanlar gibı 17tane kardeşım şehit oldu yanımda nereye kadar bu boyle surecek CANIMIZ CİĞERİMİZ YANIYOR...

Cevap: Yüreğimiz yanıyor, ocaklar yanıyor :(( Allah şehitlerin ailelerine sabır versi

Nekadar küfür varsaaaaaaaaaaaaaa, atom bombası atacan bunlara kökünü kurutacan................o.çocuklarınn........

Al kanımla dalgalansın bayrağım
Bin can verem,vatan kalsın toprağım
Vatan sağ oldukça bil ki ben sağım
Ahmet şehit,Ali şehit,ben şehit.

Dağlar bile söylüyorken türkümüz
Kaçabile bu vatandan hangimiz
Nerde düşsek orda bizim gönlümüz
Yahya şehit,Seyyit şehit,ben şehit.

Dünya gelse,vatan için,din için
Gözüm kırpmam bir can için,baş için
Derim 'Allah! muzaffer et hak için'
Resul şehit,Nebi şehit,ben şehit

NE ZAMAN DİNECEK ANALARIMIZIN BU GÖZYAŞLARI...

Tüm Türkiye'nin başı sağolsun;

Gün gelecek elbet o şerefsiz köpekleri çıktıkları yere geri sokucaz.Canımızı yakanın canını almak farz oldu...

arkadaşarlar başımız sağolsun Şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerine ve yakınlarına hepimize Allah sabırlar versin

Hepimizin başı sağolsun... diyecek bir şey bulamıyorum Allah ıslah etsin bu hainleri

Allah ailelerine yakınlarına sabır versin,

şehitlerimize ALLAH'tan rahmet dilerim

suç bizim başımızdakilerde nezaman toplu halde şehit veriyoruz ozaman gidip boş hedefleri bombalıyor uçaklar askerde vur emri yok teroristler ortalıkta dolaşıyor asker vuramıyor onların ateş açması lazım ilk önce,poliste vur emri yok neden takıyorlar o tabancaları ne biçim devlet saçma sapan kanunlar çıkarcağınıza gidip adam akıllı bir ordu kurun hayatında eline silah almamış adamları gönderiyonuz dağa sonucu çok ağır oluyor analar babaların yüreği yanıyor ondan sonra uçaklarını yolluyon okadar teknolji var neden kullanmıyorlar yapıcaz edicez deniyor sonra tık icraat yok anca sigaraya benzine zam yapmayı biliyorlar biz yolda bi terörist öldürsek suçlu biziz terörist öldürdük diye ödül vereceklerine hapse atarlar işte bu kadar aciz bir devlet yazık bize yazık 70 milyon insana allah belalarını versin bu hainlerin

Söylenecek çok şey var söyleyemiyorum...Allah rahmet eylesin aslanlarımıza yattıkları yer nur olsun...

bütün şehitlerimize allah rahmet eylesin kabirleri cennet olsun.lanetlediğimiz terör ve birileri için acaba kaçyıl ve kaç insanımızı vereceğiz.birlik beraberlik evet ama koyun gibi toplum olup 3 ÇOCUKTAN kaçını feda edecegiz.YETER demeliyiz hemde biran önce YÖNETİCİ ARKADAŞLAR sitemize bir müddet TÜRK BAYRAĞI ve İSTİKLAL MARŞIMIZIN KITALARINI fonda kullanarak bizde biraz olsun YÜREĞİMİZLE-ONURUMUZLA-VATAN AŞKIMIZLA TÜM ŞEHİTLERİMİZ için MÜTEŞEKKURLUGUMUZU MİNNET BORCUMUZU göstermekle tüm müzisyenler adına ortak duygular paylaşılabilir.saygılar TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri