200 tl ye kadar org öneriniz varmı? YARDIM

• Konbuyu başlatan emre571
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 8K
Cevap: 200 tl ye kadar org öneriniz varmı? YARDIM

yok öyle iş amaçlı değil hobi amaçlı istiyorum .Can sıkıntısı işte bilgisayarda oyun oynamaktansa bir müzik aletiyle ilgilenmek iyidir diye düşündüm.i.Ondan dolayıda öyle üst bir şeye gerek yok sizede sorayım dedim hobi amaçlı ne işimi görür diye.Cevabınız için teşekkürler .
Merzifon anadolu lisesindeyim okumamak gibi bir niyetim yok zaten :D hobi sadece :D
Senin gibi gençlerin olduğunu görünce keyfim yerine geliyor çok güzel demişsin "bilgisayarda oyun oynamaktansa bir müzik aletiyle ilgilenmek iyidir"..Sevgili kardeşim Vatan bilgisayarda gezerken gözüme ilişti cihazda tuş hassasiyeti de var garantisi filan fiyatta uygun ama orgtan çok şey bekleme..İlerde zaten şu anda ne alırsan al bir üst marka yada modele geçmek isteyeceksin..Acemiliğini atmak için bu seviyede bir org yeterli olur..Arkadaşların tavsiyelerinide göz önünde bulundur kolay gelsin...

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELMZK

arkadaşım sana bi org önerim.Piranha acoustica s type org.bunda mıdı çıkışı var.ben kullanıyorum fl studıoda süper.bunu teknosada,gitti gidiyorda,hepsi burada da var.istersen normal çalablirsin ritimleri sesleri harika burdan özelliklerine bakablirisn mıdı çıkışı var.kendi web sitesi harika bi şey arkadaşım bırak JWIN boswer bunu al çok ucuz

Piranha Bilişim Teknolojileri - Ürünler

Var diye biliyorum..Açıkcası o gün incelediğimde hiç bakmamıştım..Şu linkte olduğu yazıyor..

JWIN MK-6105 61 TUŞLU ELEKTRONİK ORG incelemesi, özellikleri, yorumları.

kardeşim ben bakdım var mıdı girişide var mıdı çıkışıda istiosan al bunu var yani mıdı çıkışı al bunu istersen sana bağlı kardeşim

müzikle hobi olarak uğraşmak çok zevkli bir şeydir...

ilk orgumu babam ben 6 yaşında iken almıştı,
şuan 30 uma geldim hala org lar benim hayatımda...

beni sorarsan pianist olmadım, zaten istesemde o işi yapabilecek kadar yetenekli sayılmam..
isteyerek ve severek doktor oldum.
ama klavyeler hayatımın hep bir yerinde durdular....

şuan alacağın klavye hakkında seni yönlendirmek istemiyorum,
çünkü zaten zaman ilerledikçe ustalaşacak ve kendin artık zevklerine göre seçim yapmaya başlayacaksın zaten,
aynı benim gibi...
çünkü sana bakınca 20 yıl önceki halimi görüyorum...

sen hangi orgu alırsan al önemli değil,
ama ilerde bu işi hobi olarak yapmaktan çok büyük haz alacaksın...
buna emin ol....

haklısın ac2ronay kardes evet aynısını yap arkadaşım ac2ronayın sözüne katılıyorum ne org alırsan al farketmez sadece çalmak önemli onun tuşlarına basmak müzik çıkarmak milleti eğlendirmek değilmi kendi kafanda ne org varsa onu al çünkü onu sen kullanacaksın senin beğenmen önemli arkadaşım

ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM

selam abicim bende senin yaşlarında başladım rahatlamak stres atmak ve eğlenmek için süper bi hobi bende hoi diye aşladım ve 1yıldır düğün yapıyorum eğer öğrenmek istiyorsan öğretici bir org almalısın sana yol göstermeli kulak önemli tabi ama notayla çalabilmek ayrı birmaharet ister
ben casio ctk 710almıştım ve yanındada bir org metodu hatta 710 hala elimde...
önce metottaki neşeye şarkı vs... kolay okul şarkıları ile başlıyorsun.. sonrada dahazor şarkılartabi ve sonra türk ritimlerine ihtiaç duyacaksın. bununiçinde içinde türk ritmleri oaln bir org yada midi çalabilen bir org almalısın..kolay gelsin başarılardilerim

!!!!!!!!! midi in ve midi out çıkışı olan her org müzik programlarında kullanılır mı ????Slm arkadaşlar benim medeli mc 110 isminde bi orgum var.bu orgu pc ye bağlayıp Fl studıodan sesleri orgumla çalabilir miyim.cevap yazmanızı bekleyecem.

!!!!!!!!! midi in ve midi out çıkışı olan her org müzik programlarında kullanılır mı ????Slm arkadaşlar benim medeli mc 110 isminde bi orgum var.bu orgu pc ye bağlayıp Fl studıodan sesleri orgumla çalabilir miyim.cevap yazmanızı bekleyecem.
Evet kullanılır..Bağlantıyı doğru ve ses ayarlarınıda gerekli şekilde yaparsan rahatlıkla kullanabilirsin fl studio da...Kolay gelsin...