• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

3 Gecedir Uyuyamıyorum Org Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Konbuyu başlatan Hanzala
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 51
  • Görülen : 9K
Cevap: 3 Gecedir Uyuyamıyorum Org Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Valla ben izmirdeyim aslında diğer forumlarda olduğu gibi buluşma sdüzenleyip hem sohbet hemde çalmak çok iyi olur ben çok isterim bu tarz bir organizasyon olsun ama öyle bir oluşum göremedim bayadı aslında konu açmak lazım...YArdımcı oluruz zaten her konuda burası başkadır zaten.İnşallah amatörler olarak daha çok pişer ve daha iyi oluruz...:)))

yapma be abicim sende amatörsen, pişmissin zaten sen pişeceğin kadar senin yardımlarınla biraz da biz pişelim

Oturup,Oturup Sürekli Aynı Şeyler Çalıyorum Mİ Üzerinden Çalışmamdanmı Kaynaklı Nedir Varmı Bir Tavsiyesi Olan :)

re üzeri çal sen de dostum

Yorumlarınızı tek tek okuyorum ve hevesim kat kat artıyor. Benim sadece 3 gün önce aldığım ilk org um A1000 TR yi 1 tuşu zor basıyor diye bakıma götürdüm. Serviste paso Pa80-800 Korg lar. Tuşu yaptırdım Aslan handa Metin abi diye birisi. Parada almadı Allah razı olsun. Sonra bir üst kata çıktım girişin altı. Yanımda piyanist roman bir arkadaş vardı. Aletlere bakarken bir baktım dağ gibi taş gibi dimdik :) Ketron SX 3000. Arkadaş ta çalınca sanki davullar yanımda çaldı.Ve sonuç 3 gün önce aldığım a1000 gitti yerine Ketron SX 3000 geldi. Kurcalamaktan hala uyuyamıyorum :)

Oturup,Oturup Sürekli Aynı Şeyler Çalıyorum Mİ Üzerinden Çalışmamdanmı Kaynaklı Nedir Varmı Bir Tavsiyesi Olan :)

Re üzerinden çalmanı tavsiye ederim hem daha yaygın hemde parmakların daha çabuk hızlanır....

Re üzerinden çalmanı tavsiye ederim hem daha yaygın hemde parmakların daha çabuk hızlanır....

Koma İlemi Çalışim Hocam Yoksa Komasızmı Birde RE Üzerinden Koma Nasıl Yaparım Mİ'ye Göre Ayarlı Şuan.

Tam net olmamak la birlikte koma olayında ben ilk başta komasız çalıyorum sonra dan hangi notaya koma verileceğini kulakla anlıyorsun zaten. Genelde Re üzeri çalarken Komayı Mi ve Si ye veriyorlar bir dene istersen.

Ben bu forma üye olduğumdan beri pa500tr kullanıyorum daha öncesi orgum yoktu bana org çalmayı bu form öğretti şuanda istediğim şarkıyı çalabiliyorum 1buçukta öğrendim istersenız sizde öğrenirsiniz istemekle alakalı birşey istanbulda oturan arkadaşlara yardımcı olurum ali 05417816239 şuanda iş seyahetindeyim pazartesi istanbuldayım

Ben bu forma üye olduğumdan beri pa500tr kullanıyorum daha öncesi orgum yoktu bana org çalmayı bu form öğretti şuanda istediğim şarkıyı çalabiliyorum 1buçukta öğrendim istersenız sizde öğrenirsiniz istemekle alakalı birşey istanbulda oturan arkadaşlara yardımcı olurum ali 05417816239 şuanda iş seyahetindeyim pazartesi istanbuldayım

Hocam İstanbuldayım Müsait Olduğunuzda Sizinle Beraber Oturup Çalmak İsterim Bende Sizin Gibiyim.