Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar olayı çözemedinizmi hala.milleti plusa çevirtmek için ritim yapılmıyor.onun için yavaş ilerliyor.iyice soğuttular artık.sahne ritimleri çok az sayıda .paso 2.4 lük.9.8 lik yapıyorlar.aleti düğün aleti yaptılar iyice
Plus mu? Eğer yaptırabilirsen bana da söyle nerede yapıldığını ben de oraya göndereyim.
A2000 için Plus tarih oldu.Günah almayın.
Hocam, arkadaşın iddasının aslı astarı olmadığını hepimiz biliyoruz. Daha önceki konularda da cevap vermeye çalışmıştık. Benim sadece merak ettiğim, A2000 v2 plus çipi yapımının durdurulma nedeni. yani malzeme eksikliğinden mi ? yoksa, Yamaha friması ile ilgili bir durum mu?
Plus modifikasyonu A2000 için durdurdum çünkü özellikle Emo USB kullanan arkadaşlar milleti Plus yaptırmayın çağrısında bulunuyorlar.
Yamaha bu duruma karışamaz çünkü Cihazın sahibi ile benim aramda olan bir meseledir.
Ayrıca modifikasyonları bana Yamaha Europa bizzat yaptırdı.
Ben bu hizmeti ihtiyaçtan dolayı vermiyorum sadece çorbada tuzum bulunsun diye ama istenmiyorsa canları sağ olsun.
A2000 v2 Plus durdurulmuştur ama OR700 v2 Plus devam ediyor.
herkese duyurulur.
Plus modifikasyonu A2000 için durdurdum çünkü özellikle Emo USB kullanan arkadaşlar milleti Plus yaptırmayın çağrısında bulunuyorlar.
Yamaha bu duruma karışamaz çünkü Cihazın sahibi ile benim aramda olan bir meseledir.
Ayrıca modifikasyonları bana Yamaha Europa bizzat yaptırdı.
Ben bu hizmeti ihtiyaçtan dolayı vermiyorum sadece çorbada tuzum bulunsun diye ama istenmiyorsa canları sağ olsun.
A2000 v2 Plus durdurulmuştur ama OR700 v2 Plus devam ediyor.
herkese duyurulur.
Arkadaşlar, son güncellemede benim rtimim yayınlandı. Devamıda gelecek inşallah, Aslında bu güncellemede daha çok ritim olacaktı ama, kişisel bazı problemlerim nedeniyle sarktı. Devamı gelecek arkadaşlar, ritim, multipad ve reg olarak saygı sevgiler...