Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

ürünleriniz çok pahalı ve doğru düzgün settir sestir ritimdir nevale çalışması yok.bu audyayı ençok bekleyen bendim bi türlü getiremediniz bende pa2x alıp keyfime baktım.gerçi korgtanda acaip tiksindim onuda sattım.yaşasın roland...

coskun hocam ketron it gibi sizde baterileri canli caldirip ve canli gitarlarida canli tabiki türk motifleri iceren cekimler yapmiyorsunuz ve modern parcalar calsaniz öyle tanit saniz audyayi cokdaha ilgi ceker ama simdi diyeceksinki bu ritimlerde canli loop ama demek istedigim piyasa percusion deyil birde bu audya icin siz ne yaptiniz belitirseniz sevinirim audya5türk adini nasil aldi beinmki audya5 alman farki ney su anki haliyle systemde degisiklik varmi yoksam sizin eklediginiz ins lermi yoksam yapmis oldugunuz ritimlermi türk adini aliyor böyle büyük markayi temsil etmek males zor saygilar

coskun hocam ketron it(edit:italya demek istediniz sanırım) gibi sizde baterileri canli caldirip ve canli gitarlarida canli tabiki türk motifleri iceren cekimler yapmiyorsunuz ve modern parcalar calsaniz öyle tanit saniz audyayi cokdaha ilgi ceker ama simdi diyeceksinki bu ritimlerde canli loop ama demek istedigim piyasa percusion deyil birde bu audya icin siz ne yaptiniz belitirseniz sevinirim audya5türk adini nasil aldi beinmki audya5 alman farki ney su anki haliyle systemde degisiklik varmi yoksam sizin eklediginiz ins lermi yoksam yapmis oldugunuz ritimlermi türk adini aliyor böyle büyük markayi temsil etmek males zor saygilar

Bu sizin bahsettiğiniz projeyi daha önce Tünel Müzik ile görüştüm size katılıyorum
fakat fabrika bize çok fazla destek vermediği için proje şuan askıda belki yeni çıkaracakları modelde olabilir...

Şimdi benim yaptırdığım değişikliklere gelince...

Sitemizde yayınladığımız yazıyı aynen buraya kopyalıyorum....

isterseniz buradanda bu yazıya ulaşabilirsiniz
Mp3 - Tünel Müzik

Yapılan Çalışmalarla İlgili Teknik Bilgiler: Audya 5 bildiğiniz gibi batı ağırlıklı bir klavye idi şuanda Audya 5 tamamen (By_CTO) tarafından sistemde değişikler yapılarak Türk Müziğine uygun hale getirilmektedir Audya 5'in yeni ismi Audya 5T (Audya 5 Turkish Live Instrument) olarak değiştirilmiştir...

"Audya 5T'nin (Audya 5 Turkish Live Instrument)" Normal Audya 5'ten sistem olarak birçok farkı bulunmaktadır…
"Audya 5 Turkish Live İnstrument'te olan özellikler normal Audya 5'te yoktur…

Audya 5T'nin normal Audya'dan farklı olan özellikleri aşağıda sıralanmıştır:

1)-Progam Edit bölümünde Drumkit görme özelliği: Bu özellik sayesinde sahnede manuel olarak "Bas&Davul" çalan müzisyenler rahatlıkla istedikleri "Bas Guitar" sesini ve "Drumkit"i "Program Edit"te klavyeyi bölerek editleyebilecekler Program Bankasın'a "Save" edebileceklerdir…

2)-Ritm varyasyonlarında farklı time signature ayarı yapabilme özelliği:Bu özellik sayesinde

oluşturduğunuz User Style'larınızın A-B-C-D varyasyonlarının time signature'larını farklı şekilde ayarlayabileceksiniz…

Bir örnek vererek özetlersek eğer;

Ritmin "A" bölümünü 15/8 lik ayarladınız diyelim "B" bölümünü 7/8 "C" bölümünü 3/4 "D" bölümünü 5/8 gibi ayarlayabileceksiniz…

3)-Türk drumkitlerini karıştırıp yeni bir user kit oluşturabileme imkanı…

4)-Kullanıcıyı sahnede yormayacak şekilde (By_CTO) tarafından pratik hale getirilmesi…

(burada detaylı olarak anlatıp aklınızı karıştırmamak için kısaca özetlersek…

Tünel Müzik bundan sonra ;Ketron Fabrikasının Türkiye için üretmiş olduğu eski modellerinde yaşamış olduğu sıkıntılardan tamamen sıyrılarak kullanıcıyı düşünen daha doğrusu kullanıcı dostu çok farklı bir sistemle Audya 5T ile karşınıza çıkıyor…

5)-Piyasada müzisyenlerin kullandıkları çeşitli marka ve modelde olan orgların ritmlerini ve seslerini birebir ve daha canlı okuma özelliği…

Not:(Herhangi bir orgtan beğendiğiniz ritmleri EMC Style Converter Programı yada başka Style converter programlarında Convert ederek Audya 5T'ye yüklediğinizde içerisinde piyadaki tüm orgların drumkitleri mevcut olacağından ritmleri aynı şekilde okur hatta Audya 5T'nin diğer orglardan polifonisi çok daha yüksek olduğu için dahada kaliteli okuyacaktır…)

6)-User Groove özelliği: Bu özellik User Style'da Loop olarak kullanacağınız bir wave dosyasını parçalara bölerek gene User Style'da Pad olarak kullanma imkanını doğuruyor…

Bu yeniliklerin hepsini yaptırmak için (By_CTO) bizzat kendisi Tünel Müzik'le beraber

13-03-2011 tarihinde Ketron'un İtalya'daki Fabrikasına giderek yaklaşık olarak orada 10 gün boyunca mühendis ve müzisyenlere Türk Müziği hakkında bilgi verip yapılmasını istediği herşeyi fabrikaya iletmiş ve yapılmasını sağlamıştır…

Not:Bundan böyle Türkiye'deki Müzisyenlerin istekleri dikkate alınarak sürekli Ketron Fabrikasının Mühendisleri ile iletişim halinde olunacaktır…

Tünel Müzik Olarak Bizimle birlikte çalışmasından dolayı (By_CTO)'ya teşekkürler…

(By_CTO)'nun kısa özgeçmişi:

Kendisi 19 yıl piyasada bar,restoran,otel vs.. gibi çeşitli yerlerde müzisyenlik yapmış ve bir çok sanatçıya eşlik etmiştir…

(By_CTO) Mersin Türk Halk ve Sanat Müziği Konservatuvarında iki yıl eğitim görmüştür.
Batı Müziği eğitimine İngiltere Thames Valley University'de Piyano ve Kompozisyon Bölümü ALCM (Önlisans) seviyesinde devam etmektedir, bunun yanı sıra müzik programları ve aranjörlük gibi çeşitli alanlarla ilgilenmektedir ve bir çok müzikal çalışmaları bulunmaktadır…

hocam arzu edilinen degistimi yoksam halen degismesini bekliyormusunuz peki siz degisecegine inaniyormusunuz ben sahsen 1 aysonra cikacak denilen ama 12 ay gecmesine ragmen cikmamasi umudumu kiriyor ama herseye ramen audya5 diyorum

hocam arzu edilinen degistimi yoksam halen degismesini bekliyormusunuz peki siz degisecegine inaniyormusunuz ben sahsen 1 aysonra cikacak denilen ama 12 ay gecmesine ragmen cikmamasi umudumu kiriyor ama herseye ramen audya5 diyorum

Öncelikle yazınız için teşekkürler...

Ben Tünel Müzik ile çalışmaya Şubat ayında başladım ve 13 mart'ta yukarıdaki yazıda da belirttiğim gibi benim isteğim üzerine İtalya'dan Türkiye'ye mühendis ve müzisyenler davet edildi fakat onlar çok yoğun oldukları için gelemeyeceklerini söylediler ve beni oraya davet ettiler; bunun üzerine Tünel Müzik'in sahibi Hıdır bey ile Fabrikaya gidildi ve orada gereken herşey anlattıldı ve Audya ile ilgili sistemde yeni bir güncelleme ile çeşitli değiklikler yapılmasına karar verildi...

Güncellemenin ne zaman çıkacağına gelince!!!

Yukarıda bahsettiğim yeni özelliklerden bir çoğu yapıldı fakat tam olarak bitmedi bizde bu noktada güncellemenin bitmesini bekliyoruz.

Ayrıca fiyatın aşağıya çekilmesi için fabrika ile anlaşma yapmaya çalışıyoruz.
Bu sebep ile benim işe başladığım tarihten itibaren 9 aydır Audya'nın satışını durdurduk...

Birde şunu eklemek istiyorum; amacız kalıcı çözüm getirmek, yani daha sonra çıkacak olan modellerde bu ve benzeri sıkıntıların yaşanmaması ve kullanıcı "MEMNUNİYETİ"...

Saygılar!

Tünel Müzik

By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

hadi hayırlısı

tebrikler bu cihazıda harcadınız. şunun halina bak yaaa o yemin ederim g600 ün elk bağlaması bile bundan daha iyi .. klask bağlama içler acısı.. ... Tyros 4 bunu katlar katlar katlar 10 kere duvara vurur.. ben tyros4 ve audya 5 in kıyaslanacak tek noktasını görüyorum oda fiyatı :)

Coşkun hocam,

Benim en çok merak ettiğim şey;
Herhangi bir kullanıcı dilediği sample sesi orgun okuyabildiği formata çevirip dilediği şekilde kullanabilecek mi? Yani org sample yüklemeye ve edit'e açık mı?
Yoksa sx3000 ve xd9'daki gibi sesler yine tünel'in keyfine mi kalmış?
Ayrıca sıfır fiyatlarında ne zaman bir değişiklik olacak? (Düşme)
Cvp verirseniz çok memnun olurum.

Saygılar

org kullanica acik msp koyabiliyorsun su an 64 arti 128ram yani 192ram

yamahaya sound olarak çok yakın diyebilirz.. güzel demolar. ileriki zamanlarda üzerinde oynanırsa setler yapılırsa bence tutulur bu alet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...