BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

bk5 sesler fena değil gibi tabi tesisatta denemek lazım. Ama şu mercedes ile renault kıyaslamasını yapan arkadaşlar hala var ya pes diyorum onlara. Roland iyi bir çıkış yaptı hayırlı olsun ama 800 nerdede bu nerede biraz profesyonel yorumlar yapalım lütfen!

bk5 sesler fena değil gibi tabi tesisatta denemek lazım. Ama şu mercedes ile renault kıyaslamasını yapan arkadaşlar hala var ya pes diyorum onlara. Roland iyi bir çıkış yaptı hayırlı olsun ama 800 nerdede bu nerede biraz profesyonel yorumlar yapalım lütfen!

Aynen katılıyorum, ayrıca bana göre kullanım ve pratiklik olarak bk-5 sahne cihazı değil demolar güzel geliyor ama pa500tr yabana atılacak alet değil, düğün proğram hertürlü işi sıkılmadan bitirir.

Merhaba, bu yeni çıkan orglar neticesinde korg un tahtı sallanacak gibi. Pa 800 çok güzel bir org ama arkadaşımız çok doğru söylemiş nezaman ne yapacağı belli olmuyor, ben o kadar sıkıntı çektim ki, gittim yedek ikinci bir org ( yamaha a300 v2) aldım. Ve bakın pa 800 kullananları çoğu yedek yada 2 nci bir org alıyorlar. pa 800 den yamaha A2000 e, geçenlerdenim. 800 den BK 5 e geçenler varsa korg artık kendini sorgulamalı. Bu kadar yüksek fiyatlı orgları bizlere dayatmamalı. Ha birde orgu almakla kurtulamıyorsun, pa 3x alanlar hala 800 setleri kullanıyor, set alsa yüzlerce euroda ona verecek. Uygun fiyatlı ve kullanışlı orglar bizleri memnun ediyor....

Soru orantısız!

Neden orantısız acaba hocam anlayamadım:confused:
Her 2 klavyede tr versiyon ve fiyat olarak aynı.Benim gibi sıfır org alacaklar için son derece önemli ve gerekli bir konu diye düşünüyorum.

Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara ve üstadlara teşekkürler...:)

Yeni klavye modelleri çıktıkça cihaz karşılaştırma konuları da artıyor. Daha önceki zamanlarda bunlar yaşanmıştı. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın arkadaşlar. Herkes fikrini söyler, sempati duyduğu ya da kullandığı modeli öne çıkırabilir. Bu doğal bir durum. Kafanızın karışmasını pek istemiyorsanız bütçeniz ve kullanım amacınız doğrultusunda içinizden geldiği gibi hareket edin.

Korg pa500tr, Roland Bk5 in yanından zor geçer ben tesisatta da dinledim seslerde ritmlerde hiç bozulma olmuyor.Alacaksan Bk5 al Roland kalitesinin keyfini sür..

pa500 tr de pad ler var arkadaşlar...o pad styleleri mükemmel destekliyor...gitar modu var...bir gitar ritmi yazmak istediğinizde en iyi sonuçları alabiliyorsunuz....song book u var...repertuarınızı en iyi şekilde dizebiliyorsunuz...kısacası yabana atılacak alet değil...(trafik hızlı)
bk5 in seslerini çok beğendim...playback (mp3,waw)artı özellikler.2 trbayt inanılmaz...(bu arada sayfalar arası geçim hızını göz önünde bulundurmak gerekir)...
benim açımdan pa500 tr hala önde gibi görünüyor....
ve son kez bir daha söylüyorum gw8 i şimdiki haliyle yerinde bırakmak da büyük haksızlık....

pa800 ü benden ii tanıyamazsın ustam ve ben bu aletın her yonden 800 den üstün oldugunu kesınlıkle düşünüyorum mgbytı yukeskmıs 800 un adam gıbı saund olmadıktan sonra ısterse 100 cgbyt olsun benı hıc albenıye yoneltmez.alet ıns guzel yerlere gelıcek ozman sızde bunu dusunuceksınız...polemıge asla gırmek ıstemıyorum ama kesın dusuncelerımı bıldırmeyı dogru buluyorum..saygılar

pa800 ü benden ii tanıyamazsın ustam ve ben bu aletın her yonden 800 den üstün oldugunu kesınlıkle düşünüyorum mgbytı yukeskmıs 800 un adam gıbı saund olmadıktan sonra ısterse 100 cgbyt olsun benı hıc albenıye yoneltmez.alet ıns guzel yerlere gelıcek ozman sızde bunu dusunuceksınız...polemıge asla gırmek ıstemıyorum ama kesın dusuncelerımı bıldırmeyı dogru buluyorum..saygılar

Hocam demolarını dinledim aleti iyi çözmüşsün güzelde çalıyorsun, ama pa800 ile kıyasladığın cihaz yanlış, bende polemik yaratmak istemem fakat göz var izam var. yapma :)