Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?
Pa800 deki üstün yönleri bana yazarmısınız...sonra ben size orantıyı bulcam cevabınızdan sonra

)
Pa800 deki üstün yönleri bana yazarmısınız...sonra ben size orantıyı bulcam cevabınızdan sonra

)
pa800 ü benden iyi bilemezsin demişsiniz de siz korg italya da ürün mühendismisiniz ki ? ayrıca kendinizle kıyaslamak için benim bilgi düzeyime nasıl kanaat getirdiniz ?
genel olarak ;
. dokunmatik ve renkli ekran
. tc helicon vocal prosessorü
. amfi ve hoparlör ses çıkış güçleri
. 4 çıkış alabilme
. assingable switchler
. padlerin olmaması tabiki efect sesler de yok
. ayrıca fill ve
. user ses ve ritm bank sayısının çok daha fazla oluşu
. emrah kaça haricinde diğer usb leri de kullanabilme imkanı ( emrah tarzını herkes sevmek zorunda değil ben oyunhavalarını beğenmem mesela )
. 256mb ta yükseltilebilen ram sayesinde meyan yükleme loop ritm gibi özelliklerin rahatça kullanılabilmesi.
. dahili adaptörü olması ve universal çok kullanılan herhangibir kablo ile çalışabilmesi.
bu aleti roland dahi pa800 e rakip olsun diye piyasaya çıkarmamışken sizin bu iddaanıza biz değil roland taki mühendisler bile güler kusura bakmayın. İngilizceniz varsa biraz yabancı forumları da dolaşın orada değil pa800 le anca microarranger ya da pa50 ile kıyaslıyorlar bu aleti siz hala rüya görmeye devam edin.
Bu arada emrah bk5 te gerçekten iyi iş çıkardı sesler çok güzel..
ama aynı güzelliği belki de daha fazlasını yeni bir usb de çıkaracak pa3x p2x ve pa800 de kullanılabilen.