- Enst.
- Roland BK-5 OR
Cevap: BK5'mi OR700TR'mi
Hayırlı olsun diyorum. Kullandıkça kendini daha da sevdiren bir klavye. Henüz ses ve ritm editleme özelliklerine tam anlamıyla vâkıf olamamakla birlikte mevcut ve USB destekli sesler ve ritmler bile çok geniş seçenekler sunuyor insana. Mesele, işten güçten kalan zamanlarda biraz daha uğraşabilmek.
Facebook ve twitter gibi uygulamaları kullanmayan benim gibiler için hayıflanılacak bir konu fakat yapacak birşey yok. Çabalarınıza teşekkürler...
Arkadaşlar yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri dinledim ve BK-5 Or aldım.
Hayırlı olsun diyorum. Kullandıkça kendini daha da sevdiren bir klavye. Henüz ses ve ritm editleme özelliklerine tam anlamıyla vâkıf olamamakla birlikte mevcut ve USB destekli sesler ve ritmler bile çok geniş seçenekler sunuyor insana. Mesele, işten güçten kalan zamanlarda biraz daha uğraşabilmek.
hayırlı olsun hocam yeni güncelleme de gelecek edi zurnayla ve türkçe yazılımla eksiği kalmayacak bk5 in facebookta ki grubu da takip etmenizi öneririm orada ritmler zayıf diyenler için editlediğim ritmler ve diğer arkadaşların performans listeleri var indirirseniz nevaleniz artacaktır. İyi çalışmalar...
Facebook ve twitter gibi uygulamaları kullanmayan benim gibiler için hayıflanılacak bir konu fakat yapacak birşey yok. Çabalarınıza teşekkürler...