• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

BK5'mi OR700TR'mi

Cevap: BK5'mi OR700TR'mi

Katılıyorum. BK-5'in sesleri gibi NET ben diğer aletlerde gerçekten duymadım. Ama üzerindeki hoparlör'ler Yamaha'da ki kadar kuvvetli değil. Sesi biraz açınca "bence" ses bozuluyor ritimde.

Zaten birinde birşey eksik oluyor mutlaka. He eksik olmasın dersen gidip 5-6 bin verip alacaksın bir klavye. O parayı veremiyorsan 2-3 bin lira civarında olanların hepsinde mutlaka birşey eksik oluyor. Demek ki klavyenin fiyatı gerçek anlamda 4-5 bin liradan başlıyor.

Hocam ben ev kullanıcıyım ve a1000 i satıp bk-5 aldım.2*10 watt çıkışı var bu aletin ve evde kulaklıkla çalıyorum çoğunlukla.Kendi hoparlörüne alıp sesi ortanın üstüne çıkarınca eşim salona gelip biraz kıs çok ses geliyor diyor.Onun demesiylemi peki hayır banada gayet yetiyor.Veemre kardeşin anlattığı yorumda davul ve darbuka tonları yasal haydut arkadaşımızın dediği gibi tonlanıp çok sert yapılabiliyor.Şu elindeki cihazı kurcalamadan yorum yapanları bir türlü anlamıyorum zaten.Ne bekliyorlar anlamıyorum.Armut piş ağzıma düş mantığı ile düşünüyorsanız o zaman alın bir korg ne diyim.S650 ile kıyaslanmış bir konuda ancak nasıl kıyaslanıyor onuda anlamadım.1200tl fark niye var acaba.En basitinden bir bk-5 ile s650 nin forum sitemizdeki demolarını bir dinleyin değil mi?

saygılar...

Hocam yanlis anlaşılmasın ben de ev kullacisiyim inceleyen arkadaslar duguncuydu. Benim bi sikayetim yok zaten serkan abinin yorumundan sonra ritmleri editledim facebookta grupta paylaştım davul ve darbukalari ekolayzir ayarlariyla one aldim. Güzel oldu ama adamlar alışmış korg seslerine. Pa80 ve pa500 olan iki kisi bi kac dakika inceleyip biraktilar buna bu kadar para verilmez diyen de var pa500 alsaydin diyen de ben orgtan memnunum türkçe yazılım ve yeni davul kitlerinden Sonra gorucem Bk5 i kucumseyenleri :)

bk5 or u sağlam bir ses tesisatına bağladığında duyacağın genel soundu ancak pa3x ve t4 ile kıyaslayabilirsin bu kadarda iddalı söylüyorum. kullanım ve pratiklik anlamında yorum yapmadım

Mantıklı esasında. Küçülmesi avantaj olarak görülebilir. Ben bilgisayar sektöründeyım. 2 sene öncesine kadar pc kasası büyük olsun isterdik. Şimdi aynı performans ile mini pc üretiyoruz. Yerden tasarruf, kablo dağınıklıgi olmuyor. Ses daha az. En önemlisi taşıma zahmeti daha az. Aynı işi gorecekse neden büyük gösteriş içinmi? Anlamayanlar " o kocaman bir orgun varmış" desin diyemi. Ekranı gördüm ayrıca, neyseki abartılacak kadar küçük veya okunaksiz değilmiş

s650 ye or 700 v2 ritmleri yükleyebiliyormuyuz arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :)

yükleyemeyiz or 700 TR çipli, yani drum kit farklı, ANCAK s650 için or700 tr drum kiti yüklenmesi lazım ki ritmleri okusun, dediğim gibi s650 için set çalışması yapılıyor bu ay sonu çıkacak, seti bekleyin, ona göre s650 alırısınız, ben kullanıyorum çok memnunum a1000 tr çip ritmlerini , 30 extra s650 ritmini okuyor çok iyi , set de çıkınca alet tam olacak

saolasın arkadaşım beni büyük bi sorundan kurtardın sabretmeliyim anlaşılan... :)

Arkadaşlar yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri dinledim ve BK-5 Or aldım.

hayırlı olsun hocam yeni güncelleme de gelecek edi zurnayla ve türkçe yazılımla eksiği kalmayacak bk5 in :) facebookta ki grubu da takip etmenizi öneririm orada ritmler zayıf diyenler için editlediğim ritmler ve diğer arkadaşların performans listeleri var indirirseniz nevaleniz artacaktır. İyi çalışmalar...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri