Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok öyle bir şey arkadaşlar eleman aklı sıra milleti kek lemiş ritim diye çalan müzik mp3 enstrümanlar canlı adam ritmin temposunu kayıttan önce ayarlamış sesleri menüden kapatmış orgada dışarıdan audio giriş yapmış kayıt başladığında herşey normal gibi gözüküyor ama hepsi dümen
videoyu dikkatli izle ve dinle müziğin mp3 olduğu aşikar nedeninede gelince türkçe tabiri hava atmak malesef böyle bir huyumuz var bizim bende böyle ritim var falan filan neden varyasyonları gezmiyor gerçek ritme girmiyor klavyeye hiç dokunmuyor akor değiştirmiyor düşündünmü ? bu cihazı bende çok kullandım bu müzik mp3
hmm doğrudur. ben şundan dolayı mp3 olmadığını düşündüm.sizde kullandıysanız bilirsiniz.xd9un intro ritimlerinde çok gerçekçi intro oluyor sanki bi mp3 çalıyormuş gibi çıkıyor enstürman sesleri.ondan sordum belkide öyle bi set veya ritim vardır diye.