• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu ritim plus kaçta

Cevap: Bu ritim plus kaçta

bende aradım ama yok bulamadım sanırım ketrona ait değil bağlama sesleri değişik çünki zurna desen böyle duymadım ben

ketrona ait ama belkide özel yazılmış set galiba.çünkü hiç öyle denk gelmedim.

yok öyle bir şey arkadaşlar eleman aklı sıra milleti kek lemiş ritim diye çalan müzik mp3 enstrümanlar canlı adam ritmin temposunu kayıttan önce ayarlamış sesleri menüden kapatmış orgada dışarıdan audio giriş yapmış kayıt başladığında herşey normal gibi gözüküyor ama hepsi dümen

niye öyle bişey yapmaya ihtiyaç duysunki

videoyu dikkatli izle ve dinle müziğin mp3 olduğu aşikar nedeninede gelince türkçe tabiri hava atmak malesef böyle bir huyumuz var bizim bende böyle ritim var falan filan neden varyasyonları gezmiyor gerçek ritme girmiyor klavyeye hiç dokunmuyor akor değiştirmiyor düşündünmü ? bu cihazı bende çok kullandım bu müzik mp3

hmm doğrudur. ben şundan dolayı mp3 olmadığını düşündüm.sizde kullandıysanız bilirsiniz.xd9un intro ritimlerinde çok gerçekçi intro oluyor sanki bi mp3 çalıyormuş gibi çıkıyor enstürman sesleri.ondan sordum belkide öyle bi set veya ritim vardır diye.

böyle bir ritim yok arkadaşım boşuna zamanını harcama

OK.teşekkürler

arkadas yurtseven kardeslerin halay mp3 caldirmis hepsi okadar:)

Moderatör tarafında düzenlendi: