- Enst.
- Ud, Bağlama, Klavye
Cevap: Çok acil Or700 plus Azeri 6/4 lük ritim lazım arkadaşlar
Evet aslında demek istediğim buydu. Ama sizin kadar net ve kısa ifade edememişim heralde Sayın Dr. Salim. Teşekkür ederim.
Evet haklısınız bu kadar teferruata gerek yok. Lütfen ifadelerim yanlış yorumlanmasın. Ben sadece anlatmak istediğimin anlaşılmadığını düşündüğüm için konuyu daha teferruatlı ifade etme ihtiyacı duydum.
İlginiz için ve özellikle de biz doymak bilmeyen; "daha yok mu, daha yok mu?" diye haykıran nevale canavarlarına karşı sabrınız ve desteğiniz için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım Dr. Salim kardeşim.
Hazırlasanız da hazırlamasanız da canınız sağolsun... Düşünmeniz bile yeter.
(Ama bi de tar akordeon gibi sazlarla da OTS lenirse vallah tadından yenmez. )
Aslında bu kadar teferruata gerek yok
ben irfanca abin ne demek isteidğini anladm.
Iğdırın al alması türküsü 6/8 kalıbında yazılmış bir ritimle bile çalınabilir. Atak olarak 1 mezur 6/8 kullansak bile ritim aksamaz, tamamlanır.
Skıntı, sadece bugüne kadar yazılmış bu tarz kalıptaki ritimlerin sound olarak bu türkiye yakışmaması.
bugüne kadar ritimlerin 6/8 yazılanların vuruşları, 3/4 yazılanların ise tarzı farklı.
irfanca abicim isteğini sıradaki ritimde değerlendirecğeim.
Evet aslında demek istediğim buydu. Ama sizin kadar net ve kısa ifade edememişim heralde Sayın Dr. Salim. Teşekkür ederim.
Evet haklısınız bu kadar teferruata gerek yok. Lütfen ifadelerim yanlış yorumlanmasın. Ben sadece anlatmak istediğimin anlaşılmadığını düşündüğüm için konuyu daha teferruatlı ifade etme ihtiyacı duydum.
İlginiz için ve özellikle de biz doymak bilmeyen; "daha yok mu, daha yok mu?" diye haykıran nevale canavarlarına karşı sabrınız ve desteğiniz için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım Dr. Salim kardeşim.
Hazırlasanız da hazırlamasanız da canınız sağolsun... Düşünmeniz bile yeter.
(Ama bi de tar akordeon gibi sazlarla da OTS lenirse vallah tadından yenmez. )