- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Cevap: Çok acil Or700 plus Azeri 6/4 lük ritim lazım arkadaşlar
Canımsın, ayrıca küs değiliz ki barışalım. Birbirimize espiri edemezmiyiz, tartışamazmıyız. Ben aslında espiri yönü olan biriyim. Malesef bu benim espirilerim dahi zamanla artniyet olarak önüme konduğunda ne kadar incindiğimi vede üzüldüğümü anlatamam. Ben sizleri dışlasam neden içinizde yer alayımki? İnsan dışladığı, yüksekten baktığı, hakir gördüğü bir toplumda, ailede, ortamda yeralırmı? neyse ben kimseden kırgın falan değilim buna aliye6 arkadaşımda dahildir. Varsın beni bildiği gibi değerlendirsin belki de onun gözünde ben yargıladığı gibiyim. Saygılarımla,
ben 6/4 lük ritimden vazgeçtim arkadaş.
Yeter ki tartışma olmasın...
Sayın Aliye6, dikkat ortada kalmayın... Boş verin...
Hepimiz birşeyler yazıyoruz kendimizce... Birazdan barışırız biz SAZGRUBU ile... (Gerçi ben küsmedim ama...)
İrfaniyim, bu işe şaşar oldum,
Nefes gitti, bu laflarla yoruldum
Artık altı dörtlükten de soğudum
Boşver gardaş, eksik olsun o ritim... (Aman ha şaka şaka, eksik olmasın! )
Hayat boş, dünya fani...
Herkes kendince bir şeyleri anlar. Anladıklarını yazar, paylaşır. Önemli olan paylaşırken birbirimizi kırmamak. Allah, anlayanlardan eylesin hepimizi ...
Herkesi saygıyla selamların...
Canımsın, ayrıca küs değiliz ki barışalım. Birbirimize espiri edemezmiyiz, tartışamazmıyız. Ben aslında espiri yönü olan biriyim. Malesef bu benim espirilerim dahi zamanla artniyet olarak önüme konduğunda ne kadar incindiğimi vede üzüldüğümü anlatamam. Ben sizleri dışlasam neden içinizde yer alayımki? İnsan dışladığı, yüksekten baktığı, hakir gördüğü bir toplumda, ailede, ortamda yeralırmı? neyse ben kimseden kırgın falan değilim buna aliye6 arkadaşımda dahildir. Varsın beni bildiği gibi değerlendirsin belki de onun gözünde ben yargıladığı gibiyim. Saygılarımla,