• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

değerli üstadlar yardım edin

Cevap: değerli üstadlar yardım edin

ev kullanıcısı isen rolandın yeni bi modeli var roland prelude 100 tane türk ritmi hafızası var onun dışında 200 üzerinde batı ritimleri var bizim yerli seslerimiz üzerinde mevcut sonra usb flaş bellek üzerinden mp3 çalma özelliği var üzerindeki kolonlardan inanılmaz ses çıkıyo yaklaşık 7 veya 8 klo fiyatını bile biliyorum 1350$ bence bu iş için çok para harcamana gerk yok ritim yazabiliyosun şarkı yazabiliyosun her şey var bir tek sampl öelliği yok bu senin için önemli bi özellikmi bilemem tabi bence olmasada olur satgılar:)

ritim yazmayı bilmiyorum yani hazır kullanıcıyım pa800 de o yüzden tercih eeceğim olursa eğer sesler ritimler tatmin etsin nevalesi bol olsun istiyorum ama hayırlısı artık.yani yanlış anlaşılmasın herhangi bir düğün salonunda çalışsam 3-4 slow 3-4 türkü 3-4 halay 3-4 oyun havası yeter ama hobi olarak oldumu duyduğum her şeyi çalmak istiyorum arabesk fantazei slow halk müziği ilahi gibi

Arkadaşım satılık Korg pa 1x var dediğin fiyata düşünürsen görüşelim 0543 433 82 50