arkadasım ellerine yüreğine sağlık.yanlız bir eleştiride bulunucam yanlış anlamaz isen.
sesler kimsede yok demişsin bu seslerin hepsi piyasa her yerde herkezde var artı bunlardan çook daha iyi seslerde var şuan.ritim kit tınıları da pek iç açıcı değil.bence dahada iyisini yapabilirsin.benimki yanlızca bilgilendirmek açısından kırmak için değil.saygılar
emeğine sağlık usta ama daha iyi olabilirdi
sinan kardeş ellerine sağlık güzel olmuş
Cansinan birşeyleri üretmen güzel. Tonlama olarak biraz kötü. KAyıt kalitesine birşey demiyorum. Onu farkettik zaten. Sonucta aletin üzerinde mp3 board yok ki dipses siz kayıt yapasbilesin. Ama bu işler böyle başlar.
Tebrik ederim azmini. Devamını dilerim. Trakya ile bağlantısını anlamadım kartın. Demolarda da trakyaya özgü birşey yok.
anlayışın için çok teşekürler... benim demek istediğim bak bende çok card yapıp paylaştım.
yeni tınılar yani taze kan lazım gerçeği andıran sesler ritimler tonlar 5 tane olacağına 1 tane olsun.cardda fazla ses atmak sorun değil ben 200 adet sample atabilirim atarımda her iş aewea ve kabiliyete kalıyo ama kalite düşüyor buda hiç iyi olmuyor.lakin yapmış olduğun işte güzel isşlh daha iyilerinide yapıcana eminim