• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

Cevap: Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

emeğine sağlık usta ama daha iyi olabilirdi

Cevap: Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

arkadasım ellerine yüreğine sağlık.yanlız bir eleştiride bulunucam yanlış anlamaz isen.
sesler kimsede yok demişsin bu seslerin hepsi piyasa her yerde herkezde var artı bunlardan çook daha iyi seslerde var şuan.ritim kit tınıları da pek iç açıcı değil.bence dahada iyisini yapabilirsin.benimki yanlızca bilgilendirmek açısından kırmak için değil.saygılar

üstad buradaki kimsede yok sözcüğü bu şekilde bir kart piyasada yok piyasadaki türk seslerinin hemen hemen hepsinin bir karta toplanmasıdır.100 e yakın bir kart denedim ama bu şekilde olan bir karta rastlamadım 8 elektro bağlama 1 edi zurna vip zurna (dikkatini çekeyim ikiside aynı kartın içinde) diğer kartlarda bu yok mesela örnek verecek olursak yani.5 adet kuru saz nasıl gerçekci dinledin mi? 4 çeşit mey 3 kaval
10 tulum v.s gibi bir çok ses var bu kadar sesleri bir arada barındıran kart yok bunları anlatmaya çalışıyorum yüklediğim linklerde kartın içindeki seslerden kısa kısa ses demoları var dinle istersen sana kızmıyorum yanlış da anlamıyorum saygılar üstad...

emeğine sağlık usta ama daha iyi olabilirdi

kardeş laptopda ancak bu kadar yapabiliyorum ses tanıtımı olarak düşün bunu çalış şekillimde sesleri laptop un hopörlerinden aldığım için bazı kaçırdığım noktalar olmuştur elbet bir önceki msj mı okursan daha iyi anlarsın saygılar...

sinan kardeş ellerine sağlık güzel olmuş :)

sağol üstad teşekkürler karınca kararınca bişeyler yapmaya çalıştım işte link ide indirip dinleyin tanıtıcı sesler mevcuttur...saygılar üstad

arkadaşlar sonuçta bu demolar studyo ortamın da değil ev ortamın da ve amatörce yapıldı saygılarımı sunarım...cansinan_24

Cansinan birşeyleri üretmen güzel. Tonlama olarak biraz kötü. KAyıt kalitesine birşey demiyorum. Onu farkettik zaten. Sonucta aletin üzerinde mp3 board yok ki dipses siz kayıt yapasbilesin. Ama bu işler böyle başlar.
Tebrik ederim azmini. Devamını dilerim. Trakya ile bağlantısını anlamadım kartın. Demolarda da trakyaya özgü birşey yok.

anlayışın için çok teşekürler... benim demek istediğim bak bende çok card yapıp paylaştım.
yeni tınılar yani taze kan lazım :) gerçeği andıran sesler ritimler tonlar 5 tane olacağına 1 tane olsun.cardda fazla ses atmak sorun değil ben 200 adet sample atabilirim atarımda her iş aewea ve kabiliyete kalıyo ama kalite düşüyor buda hiç iyi olmuyor.lakin yapmış olduğun işte güzel isşlh daha iyilerinide yapıcana eminim

Cansinan birşeyleri üretmen güzel. Tonlama olarak biraz kötü. KAyıt kalitesine birşey demiyorum. Onu farkettik zaten. Sonucta aletin üzerinde mp3 board yok ki dipses siz kayıt yapasbilesin. Ama bu işler böyle başlar.
Tebrik ederim azmini. Devamını dilerim. Trakya ile bağlantısını anlamadım kartın. Demolarda da trakyaya özgü birşey yok.

üstad trakya müzikte böyle bir kartın tanıtımı hiç yapılmadı onun için trakyada yok dedim:) yoksa trakya yöresine özgü zaten bişey yok
üstad diğer linkden de indirip dinlemeni tavsiye ederim...

anlayışın için çok teşekürler... benim demek istediğim bak bende çok card yapıp paylaştım.
yeni tınılar yani taze kan lazım :) gerçeği andıran sesler ritimler tonlar 5 tane olacağına 1 tane olsun.cardda fazla ses atmak sorun değil ben 200 adet sample atabilirim atarımda her iş aewea ve kabiliyete kalıyo ama kalite düşüyor buda hiç iyi olmuyor.lakin yapmış olduğun işte güzel isşlh daha iyilerinide yapıcana eminim

sağol üstad kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz işte saygılar:)

güncel konu arkadaşlar