• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

Cevap: Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

Tulum sesini hiç beğenmedim. Çünkü bana tulum sesini hiç çağrıştırmadı. Kuru saz sesi pa2x-pa800 rms zurna setinden alınmış. Aynı saz rms zurna setde mevcut.

Cevap: Dikkat!!! KORG PA 80 YENİ sinan KART SES TANITIM DEMOLARI dinleyin lütfen...

cansinan kardeş emeğin için teşekkürler. sen en azından bişeyler üretmenin peşindesin bu takdire şayan bir davranış. yani hazırlasın birileri download etsin siteye bende dinleyip '' yav hiç olmamış bu'' demiyosun :) bu bile bir adımdır. emeğine sağlık kolay gelsin..

Tulum sesini hiç beğenmedim. Çünkü bana tulum sesini hiç çağrıştırmadı. Kuru saz sesi pa2x-pa800 rms zurna setinden alınmış. Aynı saz rms zurna setde mevcut.

arkadaşım söz ettiğin seti bilmiyorum pa80 de daha önce bu şekilde bir saz sesi duydun mu? tulum sesi derken tulum sesine yakın bir çok ses var içinde laz tulumu da var ama ben ondan söz etmiyorum halay da çalınabilecek tulumu andıran sesler link demolarda var dinlersen belki anlayabilirsin bu kart doğu batı düğünlerine yönelik bir kart ama ağırlık olarak doğu yöresi riim ve sesleri vardır. bilmiyorum senin tarzın ne? saygılar

cansinan kardeş emeğin için teşekkürler. sen en azından bişeyler üretmenin peşindesin bu takdire şayan bir davranış. yani hazırlasın birileri download etsin siteye bende dinleyip '' yav hiç olmamış bu'' demiyosun :) bu bile bir adımdır. emeğine sağlık kolay gelsin..

teşekkürler üstad karınca kararınca bişeyler yapmaya çalıştım profosyonel biri değilim düğüncüde değilim kendi çapımızda bi şeyler yapıyoruz işte saygılar...cansinan_24

ellerine sağlık okadar çabalımışsın paylaşmıssıın .. eleştiri olarak bakmıyorum bu konuya azim her zaman başlangıcın bir parçasıdır.. devamını beklıyoruz .. elbette daha iyileri daha kalıtelı saundlarda vardır.. piyasada.. onlarda kendiliğinden oluşmadı.. birkaç arkadaşımız emek vererek oluşturdu.. yataratıcı olmak herzamn iyidir..

ellerine sağlık okadar çabalımışsın paylaşmıssıın .. eleştiri olarak bakmıyorum bu konuya azim her zaman başlangıcın bir parçasıdır.. devamını beklıyoruz .. elbette daha iyileri daha kalıtelı saundlarda vardır.. piyasada.. onlarda kendiliğinden oluşmadı.. birkaç arkadaşımız emek vererek oluşturdu.. yataratıcı olmak herzamn iyidir..

teşekkürler üstad önerilerin için saygılar...

abi eline koluna sağlık :) artık demolar gelir senden

güncel konuuu

güncelll konu