dolu dolu set (pa500 tr)

Cevap: dolu dolu set (pa500 tr)

teşekkür ederim ömer bey

sette bazı yeniliklerle tekrar dönüş yapıcam kısa zamanda. öğrencilerden fırsat buldukça :)

teşekkürler.yeğenim saygılar.userleri yükledim ama bank nları yani diğer ritimleri nasıl yükleyebilirim ne yapmalıyım yardımcı olurmusun uz saygılar..mesela jazzbank. latin bank a

media preferences bölümüdeki global hariç diğerlerinin işaretlerini kaldırıyoruz. sonra setin içine giriyoruz. style dosyasına giriyoruz bütün bankları teker teker yüklüyoruz. bütün banklar gözükmüyor sadece user banklar gözüküyorsa başta dediğim işaretleri kaldırmamışız demektir.

teşekkürler serkanyeğenim yeğenim diyorum çünki yaşım 62 müzikle uğraşıyorum hastalık işte ha birde bahçe düğünlerine gittiğim için lesli elektro sesi lazım zafer1983 yazmış ama kendisine bu siteden ulşamadım eğer bana bu lesli için yardımcı olursan sevinirim saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler serkanyeğenim yeğenim diyorum çünki yaşım 62 müzikle uğraşıyorum hastalık işte ha birde bahçe düğünlerine gittiğim için lesli elektro sesi lazım zafer1983 yazmış ama kendisine bu siteden ulşamadım eğer bana bu lesli için yardımcı olursan sevinirim saygılar.

Paylaştığım sette güzel lesli elekrolar vardi zafer 1983 den alınmış sesleri yuklemediyseniz bir bakın elimde olan setleri tek tek yükleyip en guzel ( bana göre ) elekrolari sete ekldim. Saygilar abim.

teşekkürler yeğenim birdaha gözden geçireyim bakalım saygılar.benim aradığım lesli elektro sesi yok şu 1983 zaferin videodaki sesi arıyorum saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeş ordaki format dosyası nedir ilk zip olan

pa 500tr de seslerin volumlerini tek tek tek yani ilk başta up 1 mesela elektro sesini yüksltmek istiyorum fakat up1 up2 up3ve lover sesleride yükseliyor .yardımcı olurmusunuz. saygılar.

pa 500tr de seslerin volumlerini tek tek tek yani ilk başta up 1 mesela elektro sesini yüksltmek istiyorum fakat up1 up2 up3ve lover sesleride yükseliyor .yardımcı olurmusunuz. saygılar.

Şimdi "maktas" rumuzlu beyefendi sorunu şöyle çözeceğiz; klavyeyi açın , menü tuşuna basın karşınıza gelen ekrandan "Mixer Tuning" kutucuğunu tıklayın gelen ekranda sol alt köşede "Volume Pan" koyu olacak koyu değilse volume pan üzerini tıklayın sonra ekranda sağ üst köşeye bakın orada "upper volume link" yazar ve yanında kutucuk vardır , eğer o kutucukta işaret varsa upper sesleri kısıp yükseltirken hepsi aynı anda hareket eder sizin yapmanız gereken o kutucuğa dokunarak işareti kaldırmaktır işte o zaman sorununuz çözülür..Saygılarımla..