dolu dolu set (pa500 tr)

Cevap: dolu dolu set (pa500 tr)

Allah razı olsun omunal yeğenim . hallettim. benim aradığım şu zafer 1983 diye videodaki yani bu sitede olan çok güzel lesli elektro sesidir pa 500tr için .ah bir bulabilsem .saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serkan kardeşim bunlar backupmu yoksa setmi dosyalar inince packup olarak görünmüyor ama

üstteki formatım yazan backup dosyasıdır. onu indirip rardan çıkarıyoruz. sonra karta atıp orgda lood bölümünden değil restore bölümnden restore sourcemi ne ordan kuruyoruz. sonra aleti kapatıp açıyoruz.

ama global ayarların değişiyor haberin olsun

serkan kardeşim ben indirdim rar olarak inmedi ikiside backup dosyası gibi indi ama
deniyecem global ayarların neye göre ayarlı yani ne karar çalıyorsun klavyede

Birisi backup dosyası bunu direkt yükleyebilirsiniz lakin diğeri set olsada orada style içinde userlar ile galiba 14 bank falan vardı yani set olanı direkt yükleme orada style dosyasını aç istediğin 2 bankı yükle arkadaşım. .. Ayrıca bende indirdim biri backup dosyası olarak iniyor diğeri rar olarak iniyor yani sıkıntı yok . Karar ses olarakta zannedersem re kullanılıyor ...

media bölümüne girince altta preferences bölümüne girip ordaki işaretleri kaldırıyoruz. sonra alttan looad bölümüne geçip sete geliyoruz. seti open diyip açıyoruz. style dosyaqsını open deyip açıyoruz ve bankları tek tek yüklüyoruz. sonra sound ve diğerleri için aynısını yapıyoruz. bunu ikinci dosya için yapıyoruz. buckup dosyasına gelince ses ayarları değişiyor. mesela ortadaki ses sürgüsü sadece ritmin sesini açıp kapıyor. sağdaki ses sürgüsü performans sesini kısıp açmaya yarıyor. karar seslik bir durum yok diye hatırlıyorum şimdiglobal ayarlarım değişik olduğu için hatırlayamadım. genelde karar sesim re şarkıya göre değişiyor. halaylar ve çiftetelliler için la çalıyorum ama sol transpozeli söylüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu aletin tuşuna bile basmadan tanımadan bilmeden teneke diyenler buyrun linkten dinleyin gümbür gümbür ritimleri ... Bilip bilmeden çamur atanlar için lafım belki teneke sesi kulağınızın pasını biraz da olsa açar..