Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ferdesu hanım bu performansa teşekkür butonu çok az geldi ya gerçekten harika bir performans.. bayıldım.. nerdeydi bu kayıt buzamana kadar.. sanki biara türkçe söyleyen bir tina turner dinler gibi oldum sesinizin rengi çok etkileyici.. teşekkrler paylaşım için.. programın devamınıda istiyoruz...
güzel yorumun için çok teşekkür ederim furalabi.bu kayıt yeni.. telefon değişince kayıt yapmaya başladım.haftaya başka kayıtlarda yaparım inşallah.beni böyle şımartırsanız daha çok kayıt yaparım
güzel yorumun için çok teşekkür ederim furalabi.bu kayıt yeni.. telefon değişince kayıt yapmaya başladım.haftaya başka kayıtlarda yaparım inşallah.beni böyle şımartırsanız daha çok kayıt yaparım
bu telefon bizi çok sevindirecek anlaşılan sözlerimi şımartma olarak değilde ''yiğidi öldürmeden'' hakkını verme olarak algılayın.. sezarın hakkını sezara da diyebiliriz tekrar teşekkürler.