• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ferdesu sahneden canlı ses kayıt.

Cevap: ferdesu sahneden canlı ses kayıt.

ağzınıza yüreğinize sağlık

çok başarılı bir çalışma olmuş yüreğinize sağlık

kafile li kelimeler yetmez buna fevkalede nin fevkin de sin evledım.... :)

tşk ler arkadaşım

.... Ferduse hanım...bunca senedir bu siteye sürekli de takılıyorum ama....inanın sizin muzikle bu kadar yakından uğrastığınıız, daha doğrusu muzisyen oldugunuzu inanın bilmiyordum, sadece yönetici olarak bos vakitleriniz de sitede vakit geçirdiginizi sanıyordum..:pP..:-dd ....

.... Sesiniz ve yorumunuz gerçekten de mükemmel miş.... demolarınızın devamlarını bekleriz....

yorum yapan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bu kadar yorum vede teşekkür beklemiyordum açıkçası.beni fazlası ile onurlandırdınız.şımarttınız.çok şanslıyımki sizlerle birlikteyim.sitemizdeki tüm arkadaşlarım çok ince,centilmen, kaliteli kişilikleri ile çok özel.hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama bu arada yorumlar çoğalmış.kendi konumla siteyi daha fazla meşgul etmek istemedim.sizleri çok seviyorum.tekrar tekrar teşekkür ediyorum.hepinize iyi çalışmalar dilerim.:):)

alkıslıyorumm..harıkaa

Benim yeni dinleme fırsatım oldu işlerimin yoğunluğundan. Arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler... Çok güçlü bir sesinizvar gerçekten Ferdesu Hocam. Demo olarak kayıt yaptığınız şarkı seçimi de mükemmel. Hem anlamlı hemde performans açısından süper bir seçim. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılar.

Ferdesu müthişsiniz, tebrikler..

maşallah diyorum, ses tonu çok güçlü.