Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve Katki
Selam Fuat Abi
umarim Saglik sihhatin iyidir...
Bende Tebrik etmek istiyorum sizi simdi bitti videolar hepsini teker teker agzim acik izledim Gercekten harikasiniz...
Ama Bence cok derin bir proje ile baslamissiniz soylemeden gecemeyecegim,Bana kalirsa Sampler tarzi daha hesapli bir yan urunle girseydiniz piyasaya, hem size yuku daha az olurdu hemde daha cok kisiye hitap ederdi... mesela Juzisound un urettigi solo sampler tarzi bir urun ...
bugun benim diyen pa3x in sample buyuklugu ekstra parca ile ancak sIkIstirma yolu ile 512 ye cikabiliyor....
Kucuk bir modul (pc) synthesizer seklinde yine ayni midi keyboard uzeri yada Pa80-800-2x-3x ile birlikte calisacak bicimde yapilabilirdi...
ornegin ben bugunlerde pa2x imi usb to midi seklinde baglayip pc me (aparata bile gerek yok driver ile) Shahrazat vst ile mukemmel bir klarnet sesi (2gb dan fazla ram yuklenmesi yapiyor) arti pa2x imin ritimleri ile cok basit ama cok efektif bir sonuca ulastim...
Eger siz bu software islemlerini hazir bicimde yollamazsaniz bunlari kendi yapacak insan sayisi cok cok az...Bugun bir klavyeye os yukleme isini beceremiyor cok kisi..
Hayirlisi bakalim umarim dediklerimi yanlis anlamazsin
insallah hersey gonlunuze gore olur
Sevgiler Saygilar