Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

Cevap: Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

düğün salonlarında çalan her kişi bu işin ehli sayılmaz, "pynst" ile aynı fikirdeyim.

düğün salonlarında çalan her kişi bu işin ehli sayılmaz, "pynst" ile aynı fikirdeyim.

Sadece org çalmada biraz ilerlemek için böyle bi teklif sundum.Tekrardan söylüyorum 1 ay önce başladım org çalmaya.Belki bir piyanistin yanında olursam kafama takılanları sorabilirim diye böyle bir atılımda bulundum.

bak sevgili kardeşim bence bu işi halk eğitim merkezlerindeki piyano kurslarından daha detaylıca öğrenirsin.bence nota öğrenmek artık şart.ileridede mutlaka konservatuar yapmalısın yoksa bi çok yetenekli arkadaşlar gibi nota bilmediğin için harcanıp gidersin.müzisyenlik sektörü çok yıpratıcıdır.heleki bu aralar müzisyenlerin müzikle küsme aşamasına geldiğini düşünüyorum.nedeni lap top u alan kendini dj ilan eden ucuza işe giden kişiler bu piyasayı bitirdiler.bi davul zurna 300 tl para alıyor bugün en fazla davulu patlar.biz 15000 liralık cihazlar kuruyoruz aldığımız para aynı.adaleti yok bu işin.bi tweter yansa gitti düğün parası.piyasayı yok ettiler vallahi senin yerinde olsam zurna çalmayı öğrenirdim.

bak sevgili kardeşim bence bu işi halk eğitim merkezlerindeki piyano kurslarından daha detaylıca öğrenirsin.bence nota öğrenmek artık şart.ileridede mutlaka konservatuar yapmalısın yoksa bi çok yetenekli arkadaşlar gibi nota bilmediğin için harcanıp gidersin.müzisyenlik sektörü çok yıpratıcıdır.heleki bu aralar müzisyenlerin müzikle küsme aşamasına geldiğini düşünüyorum.nedeni lap top u alan kendini dj ilan eden ucuza işe giden kişiler bu piyasayı bitirdiler.bi davul zurna 300 tl para alıyor bugün en fazla davulu patlar.biz 15000 liralık cihazlar kuruyoruz aldığımız para aynı.adaleti yok bu işin.bi tweter yansa gitti düğün parası.piyasayı yok ettiler vallahi senin yerinde olsam zurna çalmayı öğrenirdim.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim fakat içimde org çalma isteği var.Hemde anlatılmıcak derecede.Bu yolda ilerlemek istiyorum sadece eğlence yapmak için öğrenmek istemiştim.

Öncelikle merhaba,hepinizin kandili mübarek olsun.

Üstadlarım 1 ay önce a300tr aldım öğrenme aşamasındayım.Diyorum ki çevremdeki düğün salonlarından biriyle görüşsem ; ücretsiz sizinle çalışmak istiyorum org çalmaya yeni başladım burda kendimi geliştirmek istiyorum desem.

Sizce böyle bir şey yapsam kendimi geliştirme açısından iyi olur mu ?
Düzeltme: Çalışmak istiyorum derken şöyle verilen her işi yapıcam orda boş oldugum sıralardada piyanisti izlicem.

Saygılarımla.

öncelikle yapılan yorumları cevapları okumadım yıllardır piyasadayım senin yapacağın tek şey o bölgede düğünlerde çalınan oyun halay çiftetelli dansları otur 1 yıl 2 yıl neyse geceli gündüzlü çal söyle kendine güvenin çaldıkça parmaklar hızlandıkça gelecektir ondan sonra yanına bir bağlamacı arkadaş al çık düğünlere yoksa uzaktan yakından onun eline beline gözüne bakayım bişey göreyim boş işler en iyi öğrenme deneme yanılma yöntemi not : bizim meslektaşlar pek bişey göstermez öğretmezler malesef daha onu aşamadılar .. saygılar

Sanırım yanlış anlaşıldım çalışıcam derken orda verilen her işi yapıcam ek olarakta boş oldugumda org u çalan piyanist'i izlicem.

sen düğün salonuna işe gir boş bir dakkan olursa şükret hamal gibi çalıştırırlar kardeşim yıllarım geçti salonlarda halada çalıyorum bu işler evde geliştirirsin ufaktan ufaktan takılırsın birileriyle öyle öğrenilir :D
:D

sen düğün salonuna işe gir boş bir dakkan olursa şükret hamal gibi çalıştırırlar kardeşim yıllarım geçti salonlarda halada çalıyorum bu işler evde geliştirirsin ufaktan ufaktan takılırsın birileriyle öyle öğrenilir :D
:D

Eğer sonunda çalmayı öğreniceksem hiç sorun değil.

güzel kasrdeşim ben de sana bir iki tavsiye edeyim naçizane. Ben de müziğe gitar çalarak başladım. Sonra klavyeye merak sardım ve inan klavye için bir kursa gitmedim zaten mantık aynı matematiğin iyi ise çabuk çözersin işi. Bir arkadaşın yanında takıldım bir süre ona yardım ettim hiç ücret almadan zaten şu an en yakın dostum oldu. Sonra bir düğüne çıktım bi solist arkadaşla, baktım biraz havalara giriyor oturdum evde repertuar çalıştım ve 15 yaşımdan beri de tek başıma çalıyorum. Bu işlerde kendini fazla kasmayacaksın eğer kulağın iyi ise ve azmin var ise yaparsın. Benim bir sözüm var bunu yaz bir kenara;
Müzikte başarılı olmak %1 yeteneğine %99 ise azmine bağlıdır. İstanbulda olsan seni bir senede yetiştirirdim ama maalesef, ama yolun açık olur işallah

güzel kasrdeşim ben de sana bir iki tavsiye edeyim naçizane. Ben de müziğe gitar çalarak başladım. Sonra klavyeye merak sardım ve inan klavye için bir kursa gitmedim zaten mantık aynı matematiğin iyi ise çabuk çözersin işi. Bir arkadaşın yanında takıldım bir süre ona yardım ettim hiç ücret almadan zaten şu an en yakın dostum oldu. Sonra bir düğüne çıktım bi solist arkadaşla, baktım biraz havalara giriyor oturdum evde repertuar çalıştım ve 15 yaşımdan beri de tek başıma çalıyorum. Bu işlerde kendini fazla kasmayacaksın eğer kulağın iyi ise ve azmin var ise yaparsın. Benim bir sözüm var bunu yaz bir kenara;
Müzikte başarılı olmak %1 yeteneğine %99 ise azmine bağlıdır. İstanbulda olsan seni bir senede yetiştirirdim ama maalesef, ama yolun açık olur işallah

slm kardeşim öncelikle azmet çalış yılma başarırsın ama bir süre sonra b işi yaptığına çok pişman olacaksın o yüzden yapabileceğin normal kendi işin varsa onu yap derim en büyük pişmalığım bu işi yapmak oldu her zaman

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri