• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Göktuğ Pa800 Set Anket

Göktuğ Pa800.SET Eksi Artıları

• Kullanılan toplam oy
    536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Göktuğ Pa800 Set Anket

bu seti nasıl indiricez göktuğ kardeşim

cok guzel ustadlar bu set uzerinde hepimiz calisalim

laf var icraat yok..herkes hazıra konmak istiyor...1 yıldır 1 tane ritim ekleyen oldumu da....ben baska set den ritim almayı bilmiyorum..ama ses almayı bılıyorum..bir arkadas 3 tane ses eklemişti...ve bende 10 tane güzel ses eklemiştim ve paylaşmıstım daha sonra baktım tesekur eden yok..baska paylasım yapan da yok.... bende sildim attım paylasımı mı yani...

Moderatör tarafında düzenlendi:

deneriz bir gün tşk ler gökhan

buyurun en son hali ama bu 128 mb 64 mb ta çalışmaz orgunuzda 16 dk os olması lazım

Göktuğ set 128mb 16 dk os Set İndir

Alıntıdır

hımm..gökhan hocam 64 MB.da çalışmaz orgunuzun 16 dk os olması lazım derken yani orgumuzun kapasitesini 128 mb.a mı yükseltmemiz lazım... tam anlayamadım da...biraz daha açıklayabilirmisiniz.....

NOT = paylaşım için teşekürler ama seti indirmeye başlıyorum 10 saniye sonra işlem zamanı aşıldı diyor upload sitesinde bir hata yada sorun olabilirmi acaba.... tekrar teşekürler....

kardesler ellerinize emeginize cok saglik,

karar vermisiz bir set olusturup hep onu gelistirelim düzeltelim hep set degistirmekten daha iyi diyorsunuz. Bu fikire bende katiliyorum.

AMA madem okadar iyi bir fikir geldi aklimiza neden sadece 128 mblik orglar icin yapiyorsunuz ?

pa800 kullananlarin 90% 64 mb´si var .

Burdaki Setten 100 kisiden sadece 10 kisinin faydasi var ! En iyisi bir 64 mblik seti gelistirmek ! cünkü böyle seti herkez kullanabilir 128 mb´si olanda 64 mb´si olanda!

Selamlar
Sedat Cicek

tank you very mutch

thank you very mutch

Arkdaşlar pa 800 için yapılmış olan albayrak setin içeresine bazı eklemeler yapmak için kolları sıvadım şimdiye kadar oldukça eklemeler yapıldı tabi bunun yanında yeni rtimler sete dahil edildi yeni performans sesler ilave edildi.setin yeni hali bitmek üzere seti düzenleyen arkadaşım umarım bu konuda hoşgörülü davranır amacımız sadece ortaya çok daha iyi şeyler çıkrabilmek zaten set o haliyle bile piyasada şuanda paylaşımda olan setlerden çok daha iyidir.bende kendimce bazı eklemeler yaptım bence herkes bu set üzerine yoğunlaşırsa emin olun kimse bu kadar uçuk fiyatlar ödeyipte masraf yapmazlar bazı kitler değiştirlimiştir.tabi setin kendi rtimleri değiştirilmemiştir.ayrı eklemeler yapılmıştır.yerine başka kitler eklenmiştir.ayrıca performans sesler düzenlenmiştir.set üzerine şuanda şimdilik 14 adet ritim eklenmiştir.bunlardan 2 tanesi şimdiye kadar piyasada olmayan ritimlerdir.yani yenidir bitim aşamasında tekrar sizlere bilgi verilecektir.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...