• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

5000tl olursa tutulmaz

Samimi Söylüyorum Tutmaz.

5000-5500 tl arası bir fiyatla gelir diye düşünüyorum.

Napiyosunuz arkadaşlar, farkında iseniz fiyat açısından piyasayı yükselten yine bizler yani kullanıcılar.
En fazla 3500-4000tl bandında olur.Yani öyle olmalı ki rolandın tadına herkes varsın.
Biraz daha olumlu yorumlar yapalım.Yeni çıkan bir cihazı yine kötülemeye başlamayalım.

Napiyosunuz arkadaşlar, farkında iseniz fiyat açısından piyasayı yükselten yine bizler yani kullanıcılar.
En fazla 3500-4000tl bandında olur.Yani öyle olmalı ki rolandın tadına herkes varsın.
Biraz daha olumlu yorumlar yapalım.Yeni çıkan bir cihazı yine kötülemeye başlamayalım.

Başkan Onu Bunu Boşverde Bizi Biraz Ritimle Yahu Özlettin Kendini :)

slm arkadaslar kolay gelsin ben yeni cikan roland ea 7 klavyenin fiyatini bi sitede 1199 € olarak gordum buyurun link olarak bakabilirsiniz... hayirli aksamlar arkadaslar ...

Yetenekli bir cihaza benziyor ancak görselliğini beğenmedim çok karmaşık geldi, çift ekran da saçma , org çalmaya roland g 600 gibi bir efsane ile başlamış biri olarak hala roland'ın bu tutarsızlığına üzülüyorum. rakipleri almış yürümüşken hala bir umut Roland dan daha üstün ve basitleştirilmiş(kullanışlı) bir cihaz bekleme ümitlerimi de çoktan yitirdim. bu yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir asla polemik yaratmak amacı ile yazmadım saygılar...

evet arkadaş dogru söyluyor..sn. bozkurt bk-5 rıtımler beklıyoruz........baki---izmir.......................