• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

2 tane ekran ama neden dokunmatik değil acaba. dokunmatik ekran orgun patenti sadece korgta olabilirmi? çünkü dikkat ediyorum 10bin tl civarındaki daha bu sene çıkan yamaha tyros5 ve 7-8bin liralık ketron audyada bile dokunmatik ekran yok. ama işin enteresan tarafı 2bin tllik medeli dante trde dokunmatik ekran var.

görselliği karışık delme çatma gibi çift ekran yerine bir tane büyük full renkli ekran olsa daha iyiydi dokunmatik olmasada.olurdu
fiyat konusundada 3000 bin TL eder usb girişide ön tarafta olabilirdi tasarım zayıf geldi bana ekran bk-5 ekranının aynısı gibi birşey sesleride bir fark yok gibi görsellik şöyle uzay kasa tipi olabilirdi roland için büyük full renkli ekran niye bu kadar zor
anlamış değilim

Vallaha arkadaşlar , klavye gavet güzel. Helede 128 mb ram olması ve sample olayı işe noktayı koymuş. Türkiyede ilk korg pa6oo kullanan olarak , ilk çıktığında yine burda bombalanmıştı. Noldu zehir gibi alet tuttu. Şimdi roland la yetişmiş birisi olarak hayalini kurduğum sampler roland artık hallolmuş gibi. Tabiki hemen almayacam. Bekleyim rolandın gelişimini biraz izleyecem. Güzel kaliteli sesler yapılmaya başlandığı an hemen 0 km sipariş verrim. Yeterki bişeyler yapılmaya başlansın. Şimdilik korg a devam. Napim abi ben rolandın saundunu seviyorum ve inanıyorum ki kaliteli şeyler olacak. Bu arada fiyat ta öyle abartıldığı gibi olmayacaktr. Almanya fiyatı 85o €. hem kalite hem saund daha ne olsun beyler.

alet gayet güzele benziyor bence tutar ama sample sesleri tanıtmamışlar
:(

3000 lira derlerse sıfır Org satışları durur :D
Ederi de 3000 olmalı ki satılsın.

Yurt dışı 859 euro

Ritim, Ses Desteği Ücretsiz Olursa Güzel Olur BK5 Gibi.

Yurtdisindaki fiati gecmezse turkiye rolanda doner bence 128 mb yeterde artar bile