• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İstek üzerine PA80 ONUR KART Buyrun.

cankut _95

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
652
Tepkime puanı
208
Puanları
0
Konum
kırklareli
Enst.
Korg pa3X pro - klasik gitar
sitede birçok arkadaşın isteği üzerine paylaşıyorum arkadaşlar buyrun onur kart bi teşekkürü çok görmeyin...

link:
Pa 80 onur Kart indir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi paylastigin bu sette 12 tane bakcup dosyasi mevcut ,normalmi ? Ayrica bu backup'lari diskete yuklemek icin disketlerin hangi formatta olamsi gerekir?
 
Abi paylastigin bu sette 12 tane bakcup dosyasi mevcut ,normalmi ? Ayrica bu backup'lari diskete yuklemek icin disketlerin hangi formatta olamsi gerekir?

12 backup olması normaldır. sürükle bırak yöntemiyle diskete KORG.CRD OLARAK AT.
 
Bu onur set değil pa2x pa800 convert yapılmiş set olması lazım değilmi ? ritimlerde onur falan yazıyo bunda emo var bu onurcan çeliklinin set değil ?
 
Emo nun piyasa seti maalesef. Hiç bir fark yok. Paralı setlerin paylaşılması yasak ve etik olmadığı için dön dolaş piyasa setler hep aynı. Sadece seslerde değişiklikler var. Yükle sil, yükle sil, onu dene bunu dene sonuç hüsran. Olan flash kartınıza oluyor. Eğer amatör ve hobi amaçlı kullanıyorsanız piyasa setleri işinizi çok rahat görür. Yörenize göre kart ve setini yüklemenizi tavsiye ederim.
 
Selam arkadaslar ,ben türker kart indirip yükledim ,sonuç ayni .Ritimler hep bozuk ,yapacak birsek yok kendim editliyorum artik zaman buldukça ,buda bayagi bir zaman alacak gibi
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst