• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kapalı- Hepinizden Özür Diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arkadaşlar Hepinizden Özür Diliyorum

tamam teşekkürler bundan sonra iyi biri olup,saygılı,dürüst bir üye olicam bazı sitelerde sizin gibi insanlar bulmak zor bu site inanılmaz bir site üyelerini çok iyi insanlar inşallah ali_96 üyeliğim açılcak 1 gün sonra hepnize çok teşekkür ederim...

Sevgide özgürlük saygida mecburiyet..

abiler benim üyelik hala olmadı ali_96 01.12.2011 tarihinde açılıcakmış üyelik lütfen açarmısınız üyeliğimi teşekkür ederim

üyeliğin açıldı ali.umarım bundan böyle daha dikkatli olursun vede verdiğin sözleri tutarsın.iyi forumlar.

Tam ismin cismin nedir bilemem ama,yaptığın bunca arsızlığa ramen affedilmiş olman çok büyük şans.Heleki korgbayi üyeliğinle sahte konu açarak milleti salak kendini akıllı olarak görmenin affedilir bir tarafı olmadığı gibi çok büyük ayıp.Herşeye ramen özür dilemen ve seviyeli olacağına dair söz vermen bunları yok saymaz, fakat bende diğer arkadaşlar gibi erdemlik yapıp senin geleceğine güzel bir örnek olma adına seni affedyorum.Şimdilik açtığın son üyeliği ali_96 ile birleştirdim.Banın kalkmasına gelince 6 saat sonra cezan bitiyor,umarım bir daha kuralları haddince aşmazsın...

tamam çetin abi çok teşekkür ederim ben kendimi tanitim adım ali lise 1 okuyorum istanbul okmeydanında oturuyorum dereyolu..artık bundan sonra daha saygılı olucam teşekkürler...

takip tesin ve dikkat et yönetim ve mod arkadaşlarım tarafın dan özellikte konuların takip edilecek tm müzikte saygını yitirmemeni bol paylaşımlı günler dilerim
Bu konuda burda kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...