• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

(kapalı)pa 800 aldım almaz olaydım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 800 aldım almazolaydım...

64 mb setlerin çoğu aynı galiba ancak rami yükseltip 2x setlerini veya usb setlerini yüklerseniz dünya varmış dersiniz oda 500 600 lira demek hiç gerek yok ben korg i4s le başlamıştım içinde 8 9 tane ritim vardı ama çok mutluydum ne zaman ki daha yüksek modellere geçince yok o ses yok bu ritim aramaktan org çalmayı unuttum en iyisi çalarken tat aldığın orgtur bunu anladım

Aynen öyle arkadaşım....

pa 800 le her türlü proğramın kralı yapılıyor ama neyse

size o zaman or 700 tr ile mutlu ve güzel bol kazançlı proğramlar dilerim hocam,

5 aylık v2 plus var hıc sahne gormedı uste ne ıstersın veya tel:0543 978 64 86 ara goruselıletın 15 ay garantısı devam etmekte

a2000 i satıp pa3x aldım.dünya varmış kardeşim :)

Ben aldım, Teessüf ederim Ezgili :) A2000 fiyatına göre gayet iyi bence.

Ancak A2000 için halihazırda OR700 gibi geniş ritim arşivi yok.

arkadaşlar murat arkadaşımız pisikolojik olarak zaten kendi kendini suçlamış pa800 kullanamadıgı için kendi kendine kızmış bunu da sizinle paylaşmış bu dogal bir şey ayrıca pa800 kötü bir alet dememiş ama gördüyümüz kadarıyla yazılarda or700 ü yerden yere vurmuşsunuz şimdi or700 v2 plus kötümü şimdi yamaha alacak kullanacak arkadaşların kafası karışmayacakmı pa800 kullanan arkadaşlar bu hakkı kendinde görüyorda yamaha kullanan arkadaşlara konuşmak yasakmı oldu olacak yamahanın türkiyeye girişini yasaklayın böyle bir mantık varmı arkadaşlar ne oluyor bırakın şu kötü bu iyi bunu bunla kıyaslama bırakın adam rahat kullana bildiyi aleti kullansın kötü alet yokki hepsi iyi tek kötü bir şey var kendi orgumuzu kendimiz üretemiyoruz can başar gibi bu kadar bilgi birikimi olan insanların ülkemizde olmasına ragmen hala japonlara çinlilere para kazandırıyoruz benim için işimi gören parası az olan alet önemli kendim için söylüyorum kendim çalabildiyim sürece hiçbir sorun olmaz neyleyim kendi çalan orgu kendim çaldıktan sonra

Korglar bencede cok saglam cihazlar yillarca bi problem yasamadim ama sizi anlayabiliyorum ;)
Yamahadan korg a gecis cogu insanda sizdeki etkiyi birakir heleki saz calan birisinde daha buyuk bir etki yaratir ;)
Ben oncedende ifade ettim yandigimi o gecen yillarima....

merhaba arkadaşlar

2006 senesinde a1000 le başlamıştı yamaha maceram, or 700 çıkınca ilk alanlardan oldum, daha sonra v2 çıkınca ilk çip taktıranlardan oldum, plas çıkıncada ilk çip taktıranlardandım ve klavyemi 4 senedir severek kullanıyordum. Bazı müzisyen arkadaşlar kanıma girdi ve pa 800 almaya ikna ettiler daha önce hiç korg kullanmamıştım ilk orgum roland e 70 ti. Neyse or 700 v2 plasımı verdim 3 aylık temiz bir pa 800 64 mb bir org aldım hay almaz olaydım, Uykusuz gecelr beni bekliyormuş bilemedim, daha ilk programda anladım yamahanın kıymetini, ben türkü ağırlıklı bar programı yapıyorum, or 700 v2 plus tam bu tarz için biçilmiş kaftanmış. Neyse daha önce forumlarda pa 800 alıp yamahaya dönenleri görmüştüm inanmamıştım şimdi gerçekten hak veriyorum. alet tamam çok güzel ama pratik değil1 3-4 dakkada zor açılıyor 2 istediğin sesi ve ritmi atamıyorsun atmak için profösör olmak gerekiyor, (ha ben yapmaya başladım ama anam ağladı) setleri birleştirmek ölüm, bi sette seler iyi ötekinde ritimler or 700 deki ritimlerin yanından bile geçemiyor. roman misket çiftetelliye lafım yok ama türkü sanat müziği ağırlık ritimler cansız sıkıcı hep aynı ve or 700 deki tadı alamadım. set yüklerken resmen hatim indiriyorum allahım sakın bozulmasın elektrik gitmsin ram yanmasın diye. Anlayacağınız eşşekler gibi pişmanım, en kısa zamanda satıp tekrar or 700 yada a2000 alacağım paramla rezil oldum. en basit mesudiye halay ritmi bile bulunmuyor daha ne diyeyim. Or 700 yada a 2000 le takas etmek isteyen olursa lütfen bana ulaşın saygılarımla...
öncelikle istediğin aleti beğenirsin veya beğenmezsin ona dicek lafımız yok.lakin ben türkü ağırlıklı proğram yapıyom pa800 olmuyo dersen yanlış olur. o zman hatayı kendinde arıcan pa800de değil..millet bilir ben halk müzükçüyüm,ve demolarımı bilerlerr..ben ketrondan geçtim korga...yani şapkayı önüne koy biraz düşünn

Allah için konuşmak lazım! Gerçekten Mesele ye sound açısından malzeme kalitesi açısından baktığınızda arkadaş haklı! Hakkı haklıyı savunmayıp susan dilsiz şeytandır...

öncelikle istediğin aleti beğenirsin veya beğenmezsin ona dicek lafımız yok.lakin ben türkü ağırlıklı proğram yapıyom pa800 olmuyo dersen yanlış olur. o zman hatayı kendinde arıcan pa800de değil..millet bilir ben halk müzükçüyüm,ve demolarımı bilerlerr..ben ketrondan geçtim korga...yani şapkayı önüne koy biraz düşünn

bir gün or 700 tekrar alırsam programa beklerim nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsin arkadaşım, pa 800 pratikliği bile or 700 ü aratıyor...

bir gün or 700 tekrar alırsam programa beklerim nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsin arkadaşım, pa 800 pratikliği bile or 700 ü aratıyor...

ben yazcağımı yazdım zaten..yukardaki yazımda dedim ya,istediğini almakta özgürsün,ona lafımız yokk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...