• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

(kapalı)pa 800 aldım almaz olaydım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 800 aldım almazolaydım...

pa 800 le her türlü proğramın kralı yapılıyor ama neyse

size o zaman or 700 tr ile mutlu ve güzel bol kazançlı proğramlar dilerim hocam,

Niye bu kadar zoruna gittiki arkadaşım, marka fanatikliği yapmamak gerekir ben ne yaşadıysam açıkça yazdım, pa 800 ün herşeyi para , bu kadar çıtkırıldım bir alet ben daha görmedim, alet sıfır olduğu halde tuşlarından pitcbendine , fonksiyon tuşlarından kasasına herşey heran bozulacak gibi geliyor. ben 4100 tl para verdim ve 1850 liralık orgun soundunu tutamıyor, bu benim görüşüm sen kıral program görmemişsin demekki, or 700 ile yapamıyacağım program yoktu, marka fanatikleri yüzünden yanılıp 500 600 tl zarara girdim ve şu an benim gibi sırf iyileştirmek için para yığacak arkadaşlara örnek olması için yazıyorum bunları, kaç tane rem yanık pa 800 var ve bende az daha yakıyordum ne için kıçı kırık bi set yükleyip ritim yakalamak için. Yamaha da bu yok at atabildiğin kadar usb ye neyi istiyosan kullan bu bile yeteri gerçek sample ses olsa ne olur olmasa ne olur....

yazacak cooook şelr var ama polemik olur şimdi zevkler renkler tartışılmaz uzatmayalım bir birimiz kıracak sözlerden kacınalım herkeze hayırlı işler

polemıke konusu olmuş biraz... ben or700 de kullandım 800de şu an a1000 tr kullanıyorum hepsıylede işi goturuyorum cunku iş calmada bitiyor.. ama kıyaslamaya gelirsek or700 le kıyaslama işi hata olur farklı kulvarlarda yarışıyor ikisi or700 belkı pa500 ile kıyaslanır ve konu mantıklı bı konu olur... sizin konudakı yorumunuza müzisyen arkadaşlar neresiyle güler bilemem....

Niye bu kadar zoruna gittiki arkadaşım, marka fanatikliği yapmamak gerekir ben ne yaşadıysam açıkça yazdım, pa 800 ün herşeyi para , bu kadar çıtkırıldım bir alet ben daha görmedim, alet sıfır olduğu halde tuşlarından pitcbendine , fonksiyon tuşlarından kasasına herşey heran bozulacak gibi geliyor. ben 4100 tl para verdim ve 1850 liralık orgun soundunu tutamıyor, bu benim görüşüm sen kıral program görmemişsin demekki, or 700 ile yapamıyacağım program yoktu, marka fanatikleri yüzünden yanılıp 500 600 tl zarara girdim ve şu an benim gibi sırf iyileştirmek için para yığacak arkadaşlara örnek olması için yazıyorum bunları, kaç tane rem yanık pa 800 var ve bende az daha yakıyordum ne için kıçı kırık bi set yükleyip ritim yakalamak için. Yamaha da bu yok at atabildiğin kadar usb ye neyi istiyosan kullan bu bile yeteri gerçek sample ses olsa ne olur olmasa ne olur....

benim zoruma ne gidecek arkadaşım korg bayisimiyim,satışlarımmı azalacak,

sizin buraya bunları yazma sebebiniz nedir,görüşlerinize saygısızlıkmı ettim,
benim fanatiklikle işim yok,böyle konu açmakla kim fanatik belli oluyor,
sen buraya bu konuyu açmasaydın kimse bilmiyordu pa 800 ü or 700 tr yi,sadece sen biliyorsunda milletin senin akıl vermene ihtiyacımı olduğunu düşünüyorsun,beğenmezsen gider satarsın değiştirirsin,konu açıpta pa 800 ü yerden yere vurmana gerek yokki,herkes istediğini beğendiğini alır,kimse kimsenin gırtlağına sarılıpta zorla org aldırmıyor,

bu arada sana kötü bi kelime mi yazdım önceki cevaplarımda,bana bu şekilde cevap yazmanıda anlayamadım,senin zoruna gitti sanırım bişeyler
beğenmemiş olabilirsin,senin or 700 tr daha hoşuna gitti demekki,or 700 tr yi daha çok beğendin daha iyi işler çıkarabildiğini yazmışsın,
bende bunlara nazaran or 700 tr ile mutlu bol kazançlı işler proğramlar diledim,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Vıruslu dosya yı yuklersen yada 64mb 75mb yuklersen org format lık olur neden korkuyosun tyros 3te var pa800 de var bende pa800e 1haftada belkıde 80tane set yukledık sıldık nıye yanmıyo alet hata bıle vermedı benım pa800le arkadasım sahne alıyo kartal ezgı turku bar lutfen sorunları bıraz haklı

Re: pa 800 aldım almazolaydım...

herkes hangi aletle mutluysa onu kullansın.bugüne kadar birsürü org kullandım hobi olarak.4 defa g-600 aldım hep problem yaşadığımdan sattım.ama bilsem ki tertemiz bulucam 5.defa gene alırım.ritimini boşver seslerine hastayım mübareğin.ama artık mümkündeğil tabii temizini bulmak.temiz diye satılanların fotolarını büyütüp inceliyorum gülmekten kırılıyorum.dolyısıyla şimdilik org işini rafa kaldırdım sırf bu yüzden.pa800 piyasanın kralı durumunda şu anda,ben bugüne kadar memnun olmayan görmedim.bi tek picbender arızası sık yapıyor diye duydum.ama bu aletin or700 le kıyaslanması biraz abes olmuş.bi ara sitemizde santur diye bir arkadaş vardı.pa800 le neler yaptığını şaşkınlıkla izlemiştik.ayrıca ben son zamanlarda roland g serisini almak isteyenleri uyarmıştım.nedeni kalitesiz alet olduklarından değil artık çok kullanılıp eskidikleri ve sık arıza yaptıkları içindi.bu konuda yazdıklarım kimseyi yanıltmasın.bence en ii alet kişinin maddi gücüne göre istediği randımanı veren alettir.saygılar.....

Başlığı görünce elektrik kaçağından arkadaşa bir şey olmuş sandım...Beğenilmediği daha farklı cümleyle anlatılsa daha iyi olabilirdi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşımızın sıkıntısı belli çünkü kendi or700 ze alışmış ve onunla pratik bir şekilde programını yapıyor o yuzden ritimler belli sesler belli.. lakin 800 daha pratik ve çok çok iyidir mühüm olan kendi setini oluşturmandır yada sana gidecek seti elde etmendir veya ritim sıkıntın var ise araştırman veya oturup kendin yazman gerek. ben şahsen kendim yıllardır gazino bar işi yapıyorum thm-tsm-arabesk-pop-düğünlere pek çıkmam ilk başlarda benimde sıkıntım oldu ki herkezinde olmuştur lakin aleti çözüp kendi setimi yapmaya ritimler sesler oturuşmaya başlayınca alet kendini gösterdi şu an setim 198mb ve aradığım her şey var loop lar sampller özelikle loop ritimler sanki kaset gibi yeterki yapıcam de.sana tavsiyem bir müzisyen olarak her zaaman kendini yenileyen aletlere önem ver derim.başlarda sıkıntın olur ama ilerde kazanan sen olursun or700 de kendi çapında iyi alet kötü değil lakin kapalı sistem kullanıcı sampler atamıyor bu ne oluyor olanla yetiniyorsun. saygılarr

vallahi hocam mesudiye ritmine rast geldiğimi çok iyi hatırlıyorum setlerde var size tavsiyem ekleyin 800 ü size tanıtayım ve yardımcı olayım fikriniz çok değişecek...Servet Içen | Facebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...