• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

(kapalı)pa 800 aldım almaz olaydım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 800 aldım almazolaydım...

saatlerdir yazmamak için kendimi tutuyorum ama sanırım artık daha fazla tahammül edemeyeceğim,

üstad herkesin zevki kendine ama piyasanın %80' inin zevkide belli?

beni bilen bilir Yamaha kullanıyorum hemen hemen tyros ve a2000 dısındaki tüm yamahalarıda kullandım..Türkü ağırlıklı çalıyorsan bilemem ama Düğün konusunda Korg'a laf söylemek komik olur... Şimdiye kadar kendim dışında Yamaha ile program yapan görmedim (canlı).. Ben a1000tr ile program yapıyorum ama neden? (maddi durumlar) ..

uzatmaya gerek yok, beğenmediysen pa800 ü bu kadar abartmana gerek olmadığını düşünüyorum..Beğenenler belli ? piyasanın tamamı beğenmiş bu cihazı sen beğenmesen büyük bi kayıp olmaz, korg kaybetmez...

or700tr de fiyatına göre güzel cihaz , Ben başına geçtimde lanet ettimmi? yok alet şöyle böyle? yok düğünde tad alamıyorum vs? kullanmadan konuşmuyorum..

son sözüm işi bilen adam a300tr ile bile düğünü bitirir, pa800 ü bende kullanmasını pek bilmiyorum, pa80 ile sahnede yaşadığım komik ve bi o kadar ilginç anılarım var. . Aleti çözmeden yorum yapma bence...

şu an piyasadaki en kaliteli cihazdır pa800 (ritim-ses) açısından..Malzeme kalitesi hakkında ne yazıkki aynı şeyleri düşünmüyorum..

Lütfen bi cihaz hakkında bu kadar acımasız konuşmayalım, o cihazdan ekmek yiyen arkadaşlara küfür gibi gelir bu söylenilenler..

Saygılar..

benim zoruma ne gidecek arkadaşım korg bayisimiyim,satışlarımmı azalacak,

sizin buraya bunları yazma sebebiniz nedir,görüşlerinize saygısızlıkmı ettim,
benim fanatiklikle işim yok,böyle konu açmakla kim fanatik belli oluyor,
sen buraya bu konuyu açmasaydın kimse bilmiyordu pa 800 ü or 700 tr yi,sadece sen biliyorsunda milletin senin akıl vermene ihtiyacımı olduğunu düşünüyorsun,beğenmezsen gider satarsın değiştirirsin,konu açıpta pa 800 ü yerden yere vurmana gerek yokki,herkes istediğini beğendiğini alır,kimse kimsenin gırtlağına sarılıpta zorla org aldırmıyor,

bu arada sana kötü bi kelime mi yazdım önceki cevaplarımda,bana bu şekilde cevap yazmanıda anlayamadım,senin zoruna gitti sanırım bişeyler
beğenmemiş olabilirsin,senin or 700 tr daha hoşuna gitti demekki,or 700 tr yi daha çok beğendin daha iyi işler çıkarabildiğini yazmışsın,
bende bunlara nazaran or 700 tr ile mutlu bol kazançlı işler proğramlar diledim,
Net ortamında insanlar sözleri yanlış anlayabiliyor, bi sorunumu paylaştım polemik oldu, ben kendi fikrimi ve duygularımı yazdım, ne yaptıysam bu orgu istediğim düzeye çekemedim zaten ilanları da verdim, yanlış bir söz ettiysem özür dileme erdemindeyim ve özür de dilerim. ama konu tekrar pa 800 e gelirse benim için artık 5 para etmez pa 800 yerden yerede vurmuyorum bence parasına göre bak bence beni tatmin etmedi diyorum...

Başlığı görünce elektrik kaçağından arkadaşa bir şey olmuş sandım...Beğenilmediği daha farklı cümleyle anlatılsa daha iyi olabilirdi...

abi allah iyiliğini versin güldürdün beni heheheheheh çok yaşa heheheheheheh

Başlığı görünce elektrik kaçağından arkadaşa bir şey olmuş sandım...Beğenilmediği daha farklı cümleyle anlatılsa daha iyi olabilirdi...

bu başlıkta dalga geçecek ne var üstadım, Niye polemik yapıyorsunuz...

en baba Korg tur ... gerisi beni bağlamaz..:) Korg tan başka da gem ws2 hariç.. başka marka kullanmadım.. şu an pa2x kullanıyorum.. en kısa zamanda pa3 x i de alacağım.. bu zevk ve bakış açısı ile ilgili ama... Korg a pratik değil diyenide ilk duyuyorum çünkü piyasanın en pratik kullanılan aletlerini Korg üretiyor.. Korg yıkılmaz bir kaledir.. ve eminimki yine ileride çıkaracağı aletlerle piyasayı daha da sallamaya devam edecektir..:)

SEVGİLER-SAYGILAR..

polemıke konusu olmuş biraz... ben or700 de kullandım 800de şu an a1000 tr kullanıyorum hepsıylede işi goturuyorum cunku iş calmada bitiyor.. ama kıyaslamaya gelirsek or700 le kıyaslama işi hata olur farklı kulvarlarda yarışıyor ikisi or700 belkı pa500 ile kıyaslanır ve konu mantıklı bı konu olur... sizin konudakı yorumunuza müzisyen arkadaşlar neresiyle güler bilemem....

Neresiyle güler bende bilmeme ama bazı gerçekler var arkadaşım, Ben bunu bir türlü anlatamıyorum, Pa 800 tabiki kulvar olarak farklı lafım yok öyle diyede üstüne fazladan para bayıldık, fakat benim işime bu alet yaramıyor, olmuyor niye anlamak istemiyorsunuz, adam gibi düzgün birset bulamadım bi 200 euro verip set almaktanda korkuyorum oda tırt çıkar diye. ama yamahada sağolsun çipin içindeki ritimler ve durum kitler bile yeterli, Çok uzattım ama örnekler vereceğim başka türlü oşmayacak bu iş, bir sivas halayı ritmi bile pa 8oo de hiç yok, bir mesudiye dik halay yok, bablekan desen uydur kaydır, aklıma gelmeyen daha bir çok sanat ve halk müzikleri bunların hepsi or 700 v2 plasın içinde var, ve edi zurna bile korgun edi zurnasından çok daha net, sesle r çok daha temiz, enson v2 plusa eklenen kitler on numara o tadda bir kit pa 800 de göremedim ki ritim yazıp ta kendim ses oluşturayım. Herkesek tekrar saygı duyuyorum, or 700 le pa 800 le aynı kılasmanda olmadığını biliyorum, samle sistrmi olmasayan or 700 ün pa 800 den düşük olduğunu biliyorum, ama kendimizi kandırmayalım, benim işime ne yarıyorsa ben onu isterim, sırf samle özelliğive dokunmatik ekranı karizması var diye pa 800 ü elimde tutmayacağım....

saatlerdir yazmamak için kendimi tutuyorum ama sanırım artık daha fazla tahammül edemeyeceğim,

üstad herkesin zevki kendine ama piyasanın %80' inin zevkide belli?

beni bilen bilir Yamaha kullanıyorum hemen hemen tyros ve a2000 dısındaki tüm yamahalarıda kullandım..Türkü ağırlıklı çalıyorsan bilemem ama Düğün konusunda Korg'a laf söylemek komik olur... Şimdiye kadar kendim dışında Yamaha ile program yapan görmedim (canlı).. Ben a1000tr ile program yapıyorum ama neden? (maddi durumlar) ..

uzatmaya gerek yok, beğenmediysen pa800 ü bu kadar abartmana gerek olmadığını düşünüyorum..Beğenenler belli ? piyasanın tamamı beğenmiş bu cihazı sen beğenmesen büyük bi kayıp olmaz, korg kaybetmez...

or700tr de fiyatına göre güzel cihaz , Ben başına geçtimde lanet ettimmi? yok alet şöyle böyle? yok düğünde tad alamıyorum vs? kullanmadan konuşmuyorum..

son sözüm işi bilen adam a300tr ile bile düğünü bitirir, pa800 ü bende kullanmasını pek bilmiyorum, pa80 ile sahnede yaşadığım komik ve bi o kadar ilginç anılarım var. . Aleti çözmeden yorum yapma bence...

şu an piyasadaki en kaliteli cihazdır pa800 (ritim-ses) açısından..Malzeme kalitesi hakkında ne yazıkki aynı şeyleri düşünmüyorum..

Lütfen bi cihaz hakkında bu kadar acımasız konuşmayalım, o cihazdan ekmek yiyen arkadaşlara küfür gibi gelir bu söylenilenler..

Saygılar..

arjadaşım merhaba yazdıklarımı tam okumamışsın herhalde, bende düğün işinde pa 800 e on numara diyorum ritimleri çok daha tokmaklı ve güzel zilli 2-4 leri müthiş, ben halk müziği yapıyorum ve bu alet bana uymadı diyorum niye bu kadar sorun ediyorsun yok kendimi tutuyorum falan, aletin kötü yanlarını saymayalımmı iyi yanlarınıda söylüyorum, ama pişmanım bu pişmanlığı belirtmeyelim mi kral çıplak demek neden bu kadar linç edilmeyi gerektiriyor, ben içtenlikle her başıma geleni yazdım işkembeden atmıyrum, benim kendi yaptığım ritim ve altyapıları orgu takas yaptığım yerdeki arkadaşa dinletince hayretler içinde kaldı çünkü or 700 ü hala kimse bişeye benzetemiyor ama ben memnunmuşum yeni anladım. Şu an apa 800 üm satılık ve satılınca tekrar or 700 alacağım şuna emin ol benim gibi daha önce böyle düşünenleri dinlemediğimden ben bu durumdayım, Yamahadan korga geçenler bunları yaşayacak emin olun...

Sevgili arkadaşım. Bir konu açmış ve duygularını paylaşmışsın ama bayağı bir polemik olmuş. Bence üzerinde fazla durma çünkü bu tür konular yanlış anlaşılmaya açıktır. Alışkanlıklar bir çok şeyi farklı kılar. Senin hatan iyice emin olmadan bu işe girişmen. Yinede PA800' ü kolaylıkla takas edebilirsin. Benim sana tavsiyem, madem bu işi profesyonelce yapıyorsun, o zaman daha üst modellere yönelmen. Bende V2 var ve her türlü zevkimi karşılıyor. Ben de TSM ve THM ağırlıklı kullanıyorum ama bu işden para kazanan birisi olsaydım, en düşük olarak Tyros 2 alırdım. Bence biraz daha zararı göze al ve Tyros 3 al ve yıllarca değiştirmeden kullan. Or 700' ün ritmlerini de çevirerek rahatlıkla kullanabilirsin. Böylece elindeki birikimin de boşa gitmemiş olur. Tabi son karar sana ait. Kolay gelsin.

Sevgili arkadaşım. Bir konu açmış ve duygularını paylaşmışsın ama bayağı bir polemik olmuş. Bence üzerinde fazla durma çünkü bu tür konular yanlış anlaşılmaya açıktır. Alışkanlıklar bir çok şeyi farklı kılar. Senin hatan iyice emin olmadan bu işe girişmen. Yinede PA800' ü kolaylıkla takas edebilirsin. Benim sana tavsiyem, madem bu işi profesyonelce yapıyorsun, o zaman daha üst modellere yönelmen. Bende V2 var ve her türlü zevkimi karşılıyor. Ben de TSM ve THM ağırlıklı kullanıyorum ama bu işden para kazanan birisi olsaydım, en düşük olarak Tyros 2 alırdım. Bence biraz daha zararı göze al ve Tyros 3 al ve yıllarca değiştirmeden kullan. Or 700' ün ritmlerini de çevirerek rahatlıkla kullanabilirsin. Böylece elindeki birikimin de boşa gitmemiş olur. Tabi son karar sana ait. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim hocam gerçekten çok güzel bir yorum , özellikle bu kadar polemikten sonra. Aslında bende düşündüm tyro2 ve ya 3 ama nasıl olur bilemiyorum, pa 800 ü nakit satarsam düşüneceğim ilginize tekrar teşekkürler...

Beni az çok bilirsiniz korgtan başka org kullanmazdım şuanda tyross3 kullanıyorum 6gün oldu ama korg kullandığım sürece yamaha şu bu demdm ama artık diycem tyros3 tuşesi oyuncak gibi varyasyon ve menü tuşlları renga renk düğün salonu gibi picbendı tekerlek menü kullanımı zor bi gerçek varki ses saund sample kullanmış olduğum 2.orgum pa800den daha iyi ama ben pa800de daha iyi çalıyorum demekki sorun kimde bende çünkü orgu kullanamayan benim murat bey siz bunu kabullenemiyosunuz pa800de okadar çok set varki istemediğnz kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...