M murak 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Ocak 2010 Mesajlar 122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 Enst. audya5 korg pa3 23 Ara 2011 #11 Cevap: "Ketron AUDYA" batı ses ve ritim tanıtımı 3... doni hocam neden satmayi düsünüyorsun
D doni Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 22 Şub 2010 Mesajlar 307 Tepkime puanı 5 Puanları 0 Yaş 56 Konum Alanya Web sitesi www.duobombastic.com Enst. Audya & SD1 23 Ara 2011 #12 Cevap: "Ketron AUDYA" batı ses ve ritim tanıtımı 3... biraz da tyos 4 çalsak fena olmayacak gibi değişiklik olsun...
Cevap: "Ketron AUDYA" batı ses ve ritim tanıtımı 3... biraz da tyos 4 çalsak fena olmayacak gibi değişiklik olsun...
eyeofthetiger79 Paylaşımcı Uzman Üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 1,006 Tepkime puanı 17 Puanları 0 Yaş 45 Konum Muğla/Marmaris Enst. Korg Havian 30 23 Ara 2011 #13 Cevap: "Ketron AUDYA" batı ses ve ritim tanıtımı 3... doni' Alıntı: biraz da tyos 4 çalsak fena olmayacak gibi değişiklik olsun... Genişletmek için tıkla ... Merhaba... Hayatımızda değişiklikler yapmak çok hoş bir durumdur ; evet ; ancak "AUDYA"yı satıp "TYROS 4" aldıktan sonra pişman olmayasınız? Selâmlar...
Cevap: "Ketron AUDYA" batı ses ve ritim tanıtımı 3... doni' Alıntı: biraz da tyos 4 çalsak fena olmayacak gibi değişiklik olsun... Genişletmek için tıkla ... Merhaba... Hayatımızda değişiklikler yapmak çok hoş bir durumdur ; evet ; ancak "AUDYA"yı satıp "TYROS 4" aldıktan sonra pişman olmayasınız? Selâmlar...