ketron audya5 mutlaka okuyunuz

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
ketron audya5

arkadaşlar 15 gün sonra yeni klavyemiz audya5 turkiyeye yetişecek fiyatı 3500€ dan çıkış yapacak olan audya5 piyasayı sarsacak şimdiden piyasayı sarsacak birkaç özelliğini anlatmak istiyorum mp3 okuturken sanatçının sesini silebiliyoruz üzerine transpose yapıp okuyabiliyoruz şarkıyı tempo ile hızlandırabiliyoruz yavaşlatabiliyoruz loop ritimler kullanabiliyoruz hızlandırıp yavaşlatabiliyoruz ayrıca en güzel özellik tüm klavyelerin ritimlerini harddiske yükleyip okutabiliyoruz tüm formatları okuyor örnek pa800 de 1 ritim hoşuna gitti onu direkt okutabiliyorsunuz yada gem genesys ritimini teşekkür buttonunu kullanan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum audya5 set konusundada size set olarak yardımcı olmaya çalışacağım tüm ketroncular beklenen an yaklaşıyor saygılar

Ekli dosyalar

• AUDYA 5 - A.jpg
    AUDYA 5 - A.jpg
    195.8 KB · Görünümler: 232
  • AUDYA 5 - B.jpg
    AUDYA 5 - B.jpg
    64 KB · Görünümler: 295
  • Audya5.rar
    1.1 MB · Görünümler: 287
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

sadece ketroncularamı yakında tüm türkiye ketroncu olacak gibi görünüyor sağlam desen sağlam set desen nevalesi en bol set görüntü karizma 80cb hdd mevcut ama yükseltilebilir çoğumuzun pc sinde 80cb hdd yok ama yakında bomba geliyor bomba :D

doğru söylüyorsun ama korg kullanan çoğu adamların kullağı yok diye görüyorum gene onlar korga devam ederler :p :D

15 gün sonra geliyor ama ritmleri ve sesleri tam olarak hazır mı peki?

tunel hazırlığa çoktan başladı sample olsun ritim olsun piyasaya gerekecek belli ritimlerle başlayacağını tahmin ediyorum sonuçta ritimsiz klavye ve sessiz klavyeyi piyasaya sürmezler örnek org piyasaya sunulmadan 6/7 ay önce gelir ve bu işin uzmanları sample sesleri kitleri hazırlar ve onunla ritim hazırlarlardı ama bunda ritim yazma gereği duymayacağız çünki tüm klavyelerin ritimini okuduğu için sıkıntı olmaz ki zaten en güzel sampleleri yüklemeleride çok zaman almayacak bence hazır

Ketron audyada 2 sample ses formatı var. 1-ins 2- msp ins SD1 modelindede vardı ama hala bu formatta çeviri yapan program yok. Ketron diğer modellerde olduğu gibi gizli bir ses kartının formatını kullanıyor ve anlayan yok. 2- msp formatını herkes biliyor. Bu formattaki seslerde ritim bölümünde4,1a osla sorunlu. Kullanıcılar eski osu istemeye başladı. Kısaca sesler güzelleşirken buna benzer onlarca user sorunları başgösterdi. Gecikme boşuna değil..Mp3 ririm altyapıları ses kartının nasıl okuyacağı ayrı konu....Gelişmeleri bekliyoruz...

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc2662.pdf ins format üreten ses kartı

okan09 okan09

Ketron sd5 sx3000'ün aynısı kesinlik audya 5 seviyesine gelemez. Toros ile Mercedes araba gibi aralarında fark var:D

okan09 okan09