- Enst.
- Roland GW-8
Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz
özellikler 10 numara
özellikler 10 numara
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
çok geç kaldı çoook,yamaha ,korg, arıgibi çalışırke ketron hala bekliyor neyi bekliyorsa artık,eğer korg pro3x çıkartırsa yamaha tyros4 lerde biraz daha ucuzlarsa,ketron audya alan bir elin parmaklarını geçmez,ben şahsen bundan sonraki tercihimi ketrondan yana kullanmayacağım,istemeyerekte olsa korg alacağım,bugün satışa çıkart yarın satılıyor alet,anlayamadım gitti.Zamanında çok sesimizi çıkarttık,çok yalvardık şu ketronun sample atma programını verin hem siz kazanın hem ketroncular,ama nerde zaten bundan sonrada umrumda değil ne çıkartırlarsa çıkartsınlar,ketronun umursamaz bir politikası var satana kadar,tekrar sölüyorum eğer ki ketronun sample atma yazılımı verilmiş olsaydı şu an hala deli gibi satışı yapılırdı cihazın,ama sır ,gerçi bundan sonrada çok önemli değil zaten,bizi takmayanı biz hiç takmayız,5 sene sonra ketron oyuncak ork yapmaya başlar elindeki mühendislerle.
audya5 piyasaya çıkınca bence bu konuşmaların hepsi boşa çıkacak millet saldıracak hem fiyatıda bence pahalı deği 7000 lira bir külüstür reno9 parası sonuçta bu alet bir iş sermayesi ve sermaye için bu kadar ucuz bu işten para kazanan kaliteye önem verenler alıyor zaten