ketron audya5 mutlaka okuyunuz

Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

ben denemedim ama tunel muziğin söylediğine göre konuşuyorum fakat audya5 yazılımı tekrar yapılırsaki bu çok para demek o zaman audyanın üzerine org olmayacak profosyonel müzisyenler tarafından tasarlanmış + çok özellik var processor bunu kaldırmıyor diyeceğim tek söz yazılımını yapan firmaya haram olsun o aldıkları para o kadar muhteşem bi klavyeye daha iyisi yapılabilirdi kime yaptırıyor yazılımı bilmiyorum ama donma sorunları ile karşılaşılacak ilk etap fiyatlarda yaza doğru düşüş yaşayacak

Eğer donma sorunu olursa çıkarılacak bir güncelleştirme ile bu sorunlar rahatça giderilir.

yazılım sil baştan yapılması gerekecek xd9 lardaki 3,0a gibi

her aletın rıtmını okuyo demelerı örnek verıyorum pa2x den yada 800 den rıtmı mp3 olarak cekıyoruz ve audya5 e atıyoruz ve alet okuyo tabıkı varıatıonların hepsını bu sekılde yapıp atmamız gerekyo kı bu cok ama cok sacma bırsey korg un sound dan bıktıgımız ıcın audya alıyoruz oyle degıl mı ee korgun rıtmını mp3 olarak kaydedıp audya ya attıktan sonra nerede kaldı audya 5 ın soundu..bu cok sacma bı sıstem aletın kıtlerı ıle yada pıyasada olmayan loop lar yenıden yapılarak set duzenlemesı yapılamsı lazım kı audya 5 hak ettıgı yere gelebılsın..yoksa ben korg dan vazgecmem..

hayır sadece örnek ti buda güzel bi sistem mesela sen bir pa800 kullanıcısısın yazılması zor aksak ritimin var hemen hemen her gün kullandığın ve piyasada bulunmayan sadece onu almak isteyebilirsin tabiki çok güzel kitler olacak kendi ritimleri olacak ama mesele şuki kimse kimsenin audyasından faydalanamayacak her kes kendi setini rahatlıkla yapacak örnek ben az ve öz olarak başlamayı planlıyorum şimdiden sample biriktiriyorum ve audya5 için gerekecek tek şey sample dosyaları

valla ben hiç org ritimleri kullanmam direk loopları ve mp3 leri kullanırım :D hee bu arada bu pheser olayı ketronda yoktu audya da vardır insallah zaten yoksa bile ses kendimiz yapabiliyoruz :D

mp3 ritim kullanmak gibisi varmı ibrahim tatlı sesin son kasedindeki albumden 1 şarkı seç ibrahim abimizin sesini sil hani beyenmediğimizden değil ritimini kaydet orjinal ritim hem ritim sınırlamasıda yok harddiske yükle yükleyebildiğin kadar şimdi içerisinde 80cb hdd takılı isteyen onu yükseltebiliyor ayrıca phazer efecti var artık lesli kullanabiliyorsunuz orgu aşmış bi elektronik nesne :)

mp3 ritim kullanmak gibisi varmı ibrahim tatlı sesin son kasedindeki albumden 1 şarkı seç ibrahim abimizin sesini sil hani beyenmediğimizden değil ritimini kaydet orjinal ritim hem ritim sınırlamasıda yok harddiske yükle yükleyebildiğin kadar şimdi içerisinde 80cb hdd takılı isteyen onu yükseltebiliyor ayrıca phazer efecti var artık lesli kullanabiliyorsunuz orgu aşmış bi elektronik nesne :)

:D bakıyorum hep 80cb hdd yazıyorsun düzelteyim 80 GB HDD yani yanlış anlaşılmasın :D

hee :D saolasın ya kusura bakmayın normalde doğru yazıyordum da arkadaşlar deyince bende 16mg ketron var deyince ben cb nin b sini düzelttim baştaki g si yanlış olmuş kusura bakmayın :D:D:D:D:D:D:D:D:D

macitvega, ne güzel anlatıyorsun... insanın hemen alası geliyor.. 2 senedir konuyu takip ediyorum ama senin kadar iyimser olamıyorum maalesef...