ketron audya5 mutlaka okuyunuz

Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

saolasın mustafa abi ben anlatmıyorum orgun özellikleri böyle diyor audya aldıktan sonra benim yömiye 2 kata ulaşacak dicem valla son sistem org la çalışıyorum 100tl kurtarmıyo 200tl verene gidecem alet işler ben övünür :D

okan09 okan09

Moderatör tarafında düzenlendi:

aynen katılıyorum okan bey yazılım hatası var bilgiler çok sağlam yerlerden geldi hala kullanan arkadaşlarımız var hani ben olsaydım o yazılım adam gibi olana kadar adamları bırakmazdım yapın len işinizi derdim olmadımı elime bi dehnek alırdım kafalarına kafalarına iyi yapın len derdim ama işte ketron bu konuda incelik tanırsa bölede yazılım sorunları devam eder aslında alet 10 numara ama inşallah bizde sorun olmaz klavyeyi aldıktan sonra yeni yazılım çıkartırlar inşallah 0,4 müydü sistem disketi?

önce bilgiler ve emeğiniz için teşekkürler
audya 5 için yazılı olanlar audya içinde geçerlimi acaba

banim audya5 2000$ cezayirde turkiyaya getirirsam 2400dolar son fıayt

Ketronun piyasaya alternatif olmasını isterim.

Fakat, pazarda ben buyum! ben de bir markayım! diyebilmesi için teknoloji konusunda daha fazla yatırım yapması gerekiyor bana göre.

mp3 ten vokal silmek, acapella yapmak ya da looplarla ritim işleri halletmek basit ve canlı performansa aykırı teknolojiler. Bu sistemler genelde kayıt stüdyolarında kullanılıyor. Müzisyen için artı bir getirisi yok die düşünüyorum.

Diğer yandan Ketron, audya dahil hala kullanıcı dostu bir arayüz ve pratik kullanım sağlayamadı. Bu da bir gerçek. Aletin başına geçtiğinde 3 gün savaş veriyosun :) Hoş ona da alışılıyor ama, sıradışı bir sistemi var.

Başta da dediğim gibi türkiye pazarında bir alternatif olsun isterim. Farklı şeyler herzaman cezbedicidir.

hayırlı olsun 3500 euro biraz fazla sanırım millet yine harç borçla bu orgu alacak :)

mesela batı müziğinde tyros4 daha iyi ama türk müziğinde ketron audya5 1numara

:) hocam nezman geldi nezaman çıktı nezmana set yapıldı da nezmana insanlar kullandı da türk işinde 1 numara oldu allah aşkına bi dur sabret sabırsızlanma :)

Taşlar yerine otursun, alet kendine gelsin bi toparlansın. Bak daha kilitleniyomuş. Bir alet yolda bırakıyosa 1 numara denmez :) sakin ol :D

hele şartlar olgunlaşsın biz de bağırırız audya 1 numara diee merak etmee :D

okan09 okan09

Moderatör tarafında düzenlendi: