ketron audya5 mutlaka okuyunuz

Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

ilgilendiğiniz için teşekür ediyorum mersinden sevgiler sağlıcakla kalın

ilgilendiğiniz için teşekür ediyorum mersinden sevgiler sağlıcakla kalın

Arkadas sormus ritimleri sesleri hazirmi diye bence hazirdir xd9 ve sx3000 icin yapilan ne varsa artik audya 5 icin kullanirlar ben inanmiyorum al yeni bastan bu ise el atacaklarina bence herzaman boyle olmustur yapilan ne kadar calisma varsa hepsi tam degil omrum ses ve ritim editlemekle geciyor.

Arkadas sormus ritimleri sesleri hazirmi diye bence hazirdir xd9 ve sx3000 icin yapilan ne varsa artik audya 5 icin kullanirlar ben inanmiyorum al yeni bastan bu ise el atacaklarina bence herzaman boyle olmustur yapilan ne kadar calisma varsa hepsi tam degil omrum ses ve ritim editlemekle geciyor.

lami öncelikle klavyeye tane tane sample yüklendiği için o konuda mahkum kalmıyorsunuz ve istenilen ritimi aynı şekilde mp3 şeklinde okutuyorsunuz örnek vereyim sitede alt yapılar var orjinal cubase den kes yapıştır ve audyanın harddiskine klasör şeklinde kopyala kullan
ayrıca pmyz33 üstadım bende mersinliyim siz neresindensiniz ben bahçe mh.

selamlar dostlar

sevgili kardeşim bahçe mahalleliym diyorsun halen ordamı oturuyorsun bende bahçe mahalleliyim ama şimdi cumhuriyette oturuyorum ben ziya yılgör belki tanışıyoruzdur selamlar

Size bisey sölümmü arkadaslar ketron bi başka

vaaaav bee sanatçının sesini siliyosun ve tüm klavyelerin ritmini okuyor öölemi çok güzel bişey yaaa üstelik 80 gb harddisk çok ii biraz ucuzlarsa fiyatı biraz daha ucuzlarsa bence ilerde kapış kapış gibeilir tam bir profesyonel alete benziyor hayırlı olsun ne diyelim inşallah bizimde ilerde böyle bi cihazımız olur

valla hep böyle bomba gibi geliyor aletlker. ama sonra yüzüne bakılmıyor. hem bu özellikelr nasıl olcak benim aklım almıyo. hadi hayırlısı bakalım. nevale ve sağlamlık açıısından göz ve kulak doyursun yeter...