ketron audya5 mutlaka okuyunuz

Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

ben bu audyayı pa2x pro ile millete hava atan benim ekmeğimle oynayan kişi için alıyorum ama vega ile pa2pro arasında tek bi + fark vardı mikrofon girişi idi çok kalite ses veriyordu adamın okudugu ses yoksa vega daha oturaklı idi

allahın izni ile alacağım audya4 müdür sizin kullandıgınız ve diğer klavyelere nazaran nasıl bi klavye audya? sound olarak haz alabiliyormusunuz audya5 değilde audya fiyatları nelerdir?

Audya4; sadece modüldür. benim kullandığım Audya, ilk çıkan olan 6,5 oktav (76tuş) olan versiyonudur. Sitesinden ayrıntıları inceleyebilirsiniz: Electronic Keyboards & Modules
alet, şimdiye dek kullanılan aletlerin dışında bir kategoride. hayret verici bir teknolojiyle, midi ve audio senkronizasyonunu başarmışlar. ve hiç bir yüklemeye ihtiyaç duymadan HD den direkt olarak kullanabiiliyorsunuz.
Ama hala yazılım eksikleri var diyebilirim. Ör: menüde aklınıza bile gelmeyecek bir çok sey olmasına rağmen, sequencer yok.
Sound konusunu anlatmam gereksiz diye düşünüyorum. Çünkü kişisel tercihler çok farklı. şahsen bana hitabedebiliyo diyebilirim.
Fiyatlar konusuna gelince: benim kullandığım model AB ülkeleri ve Türkiye fiyatı, 4.200,-€ ödeme şekli biraz değiştirebilir belki bunu. benim satınaldığım dönemde de 1.-€ 2.20 idi. :(

peki sample olayını nasıl yapıyorsunuz sample atabiliyormusunuz orgu biraz bize tanıtsanızda bizde kararımızı doğru versek hani 1 avuç pirinç için evdeki bulgurdan olmayalım severek kullandığım ketron vega klavyemi satıyorum ve sorunsuz aracımı satarak bu klavyeyi almayı düşünüyorum fikrin nedir yazılımsal sorunlar düzeltilebilirmi gerçi sorun yok denildi audya5 ler için ama yinede nacizhane fikrinizi almak isterim hem ben hem trakya muzik adına saygılar

bu klavyenin formatları nedir?

msp ve ins olması lazım

peki sample olayını nasıl yapıyorsunuz sample atabiliyormusunuz orgu biraz bize tanıtsanızda bizde kararımızı doğru versek hani 1 avuç pirinç için evdeki bulgurdan olmayalım severek kullandığım ketron vega klavyemi satıyorum ve sorunsuz aracımı satarak bu klavyeyi almayı düşünüyorum fikrin nedir yazılımsal sorunlar düzeltilebilirmi gerçi sorun yok denildi audya5 ler için ama yinede nacizhane fikrinizi almak isterim hem ben hem trakya muzik adına saygılar

sample ayrıntılarına hiç girmedim. daha doğrusu ihtiyaç hissetmedim. ama alette gayet iyi bir wave editor var. ayrıca Tünel Müzikte bu alet için yapılmış 3 değişik türk drum (vurmalı sazlar) kiti var. (XD9 ve SX3000 e uymuyor) ve de ses (bağlama, kanun, zurna vs.) ön çalışmaları da var. Bende SD1 de olduğu için ritm yazma zorluğu çekmedim. umarım Tünel Müzik eksiklikleri tamamlar ve audya alanlar; açık söylüyorum farklı bir boyutta çalışmalarını sürdürürler. aletin yazılımsal sorunları demiyelim de eksikleri diyelim; çıktığından bu yana 3-4 defa update edildi ve daha da edilecek.
Özetle: alet kendi türünün ilk örneği. bu teknolojiye LIONSTRACS başladı ve pek başarılı olduğu söylenemez. ilk generation cihaz olduğu için de doğal olarak eksiklik ve aksaklıkları olacaktır. Buna rağmen beni oldukça tatmin etti. Unutmamak lazım ki; audya nın arkasında Yamaha, Korg, Roland gibi dünya devi firmalar yok. Hepsi de kendine özgü başarılı enstrümanlar. Ama hepsinin herkesde bıraktığı tad farklı.

bilgiler için çok teşekkür ediyorum ayrıca bu aletin çok süper oldugunu tahmin edebiliyorum ama ben çok kurcalarım ve çözerim set konusundada arkadaşlara yardımcı oluruz inşallah audya konusunda umarım 12 den vurmuş oluruz msp ler kendi yaptığımız sampleler ins lerde firmanın yaptıgı değilmi hepsi aynı remde toplanıyor teknolojisinden ve marifetlerinden bahsedip bizi aydınlatırsanız çok seviniriz

KETRON AUDYA 5 için Öykü ve Berk kardeşlerin aranjörü Serhan KANDEMİRİN çalışmaları devam etmekte.İlk gönderilen demo alet üzerinde çalışıyor.telefondan görüştüğüm kadarı ile çalışmaların bitmek üzere olduğunu söylemişti.Sağlam bir set yolda yani.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ketron sd1 için ritim ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

kusura bakma pmyz33 sd1 kullanmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım ama mutlaka sana yardımcı olabilecek bi dostumuz çıkar mesela aloush arkadaşımız sd1 kullanıcılarından oldugu için belki bu konuda yardımı dokunabilir saygılar

Bu alana bir cevap yazın...