Ketron xd9 yardım

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
1.si arkadaşlar 8mb 16mb oldugunu nasıl anlarız 2.plus 2 3 4 oldugunu nasıl anlarız 3.sü bu orgta komaa nasıl verilir 4.sü mikrofon takma yeri varmı 5.si seti nasıl yüklerız

Cevap: Ketron xd9 yardım

1.si arkadaşlar 8mb 16mb oldugunu nasıl anlarız 2.plus 2 3 4 oldugunu nasıl anlarız 3.sü bu orgta komaa nasıl verilir 4.sü mikrofon takma yeri varmı 5.si seti nasıl yüklerız

SORULARINI ŞÖYLE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLAYAYIM.

1.CİHAZ 8 MB İSE ZATEN PLUS SND DOSYASI YÜKLEYEMEZSİN.İKİNCİ SEÇENEK İSE EĞER CİHAZININ İÇİNİ AÇMA OLAĞANIN VARSA TABİ BU KONUDA BİLGİLİYSEN TEKNİK BİR KISIM ORADAKİ RAMI YERİNDEN ÇIKARIP ÜZERİNDE 2 ADET ENTEGRE VAR İSE 8MB 4 ADET ENTEGRE VAR İSE 16 MB DIR.

2.CİHAZNIZIN PLUS4 OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ CİHAZINIZIN SESLER BÖLÜMÜNDE ETNİC YAZAN KISMINA 2 KERE BASARAK YENİ SESLERİ GÖREBİLİRSİN VE EKRANDA PLUS4 YAZISINI GÖREBİLİRİSİN.

3.F3 butonuna basın.PAGE butonları ile 1 sayfa yürüyün.F2 butonuna basın.Son oktavdan koma verip VALUE butonları ile değer verin.Hafızaya atmak için SAVE/ENTER butonuna basın sonra CURSOR butonları ile yürüyün 1'den başlayarak 20 ayrı komayı F10 ile hafızaya atabilirsiniz.Hafızadan çağırmak için ORİENTAL SCALE butonuna basın komayı F butonlarından seçin. Örnek: ARABİC1,ARABİC2 gibi...Komadan çıkmak için ORİENTAL SCALE ve F10 butonlarına basın.

4.MİCROFON TAKMA YERİ ORGUN SOL ALT KÖŞESİNDE KULAKLIK TAKTIĞIMIZ YERDEDİR.2 ADET GİRİŞ BULUNMAKTADIR.

5. SET YÜKLEME ŞÖYLE YAPILIR.

1-Ritm disketini takın.
2-DİSK butonuna basın.
3-Ekranda sonu PON,PRG,TOU,USD ve USV olan dosyaları VALUE butonları ile tek tek işaretleyin F2 butonuna basın.
Örnek:pRG dosyasını işaretleyin F2 butonuna basın.Bu beş dosya tek tek yüklenecektir.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BAŞKA BİR KONU OLURSA TEKRAR YARDIMCI OLURUM

Teşekkür ederim sinan:)

Cihazi acmadan 8gb veya 16 gb oldugunh anlayabiliyormuyuz